22.5.2015

Vintillä - viimeinkin!


Sain tänään aamusta inspiraation siivota meidän vintin. Ajattelin että Hildan 9-vuotis synttäreitä voisi juhlia ainakin osaksi siellä. Lopulta kävi niin, että juhlaväki viihtyi vintillä vähän liiankin hyvin, sillä tyttöset  kävivät vain syömässä pikku pitsoja ja kakkua alakerrassa. Kaikki pikku naposteltavat vietiin vintille. Siellä kuullosti olevan oikein hauskaa. 12 tyttöä mahtui sinne vallan mainiosti. 


Vintille tuli tosi kiva kesähuone lapsille, ja aion siellä kyllä välillä oleilla itsekin. Kalusteita en sinne vielä vienyt, vaan sisustin huoneen juuri niillä kamoilla mitä siellä oli. Isoja verhoja laitoin sivuseinille, koska niiden taakse sain kaikki säilytettävät kamppeet kivasti. Matoiksi laitoin karvalankamattoja, koska niitä on siunaantunut meille niin monta. Käytännöllisiä ne eivät ole, mutta ai että niissä on mukava tehdä vaikka voltteja tai seistä käsillä. Yritin ehdottaa äsken, että vaihdetaan sinne myöhemmin räsymatot, mutta ei taida onnistua. Viisi vuotta taisin tätä suunnitella ja nyt on kesähuone käytössä. Iso kiitos kuuluu kyllä miehelle, joka teki kevättalvella ison työn karsiessaan kaatopaikalle menevät romppeet jätesäkkeihin. Allekirjoittanut siis lähinnä järjesteli.


23 kommenttia:

 1. Oih. Ihanat tilat oot vintille loihtinut. Osaat kyllä tehdä tilasta kuin tilasta viihtyisän. Niin tunnelmallista. Mäkin viihtyisin.
  -Leinikki

  VastaaPoista
 2. Kiitos. No nyt se on kyllä aika ihana munkin mielestä 😆

  VastaaPoista
 3. Olen tässä viime vuosien aikana ihastellut aina ohikulkiessani teidän taloa ja pihaa ja sitä tunnelmaa, mitä teidän pihapiiri huokuu! Aivan mahtavaa, että olette ottaneet urakaksi kunnostaa vanhasta asuinkelpoista, ja antaneet unohdetulle talolle uuden elämän :) Tämä on myös minun unelmani, ehkä joskus tulevaisuudessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos älyttömän kauniista sanoista ♡ Itseäni tuppaa ahdistamaan nuo meidän huonokuntoiset piharakennukset, mutta mahtavaa jos ne ei kuitenkaan pilaa ohikulkijoiden fiiliksiä ☺Ja niille on kyllä tarkoitus tehdä kaikenlaista tulevaisuudessa...

   Poista
 4. oi mikä ihastuttava vintti! :) tarkotus ois kans tänä kesänä laittaa kesähuone isommille lapsille vinttiin, mutta tunnelmaa ei voi verrata tuohon teidän, meillä ku on 80-luvun talo :/ no ihan kiva tämäkin,puutalo onneks. Mutta nuo vanhat on vaan ihanimpia, ei siitä mihinkään pääse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihastuin tämän talon vinttiin jo ihan ensi näkemättä. Mite siinä silti meni näin kauan, että se saatiin käyttöön? ☺

   Poista
 5. Onnea Hildalle! Kyllä on ihana vintti <3 Meidän vintiltä löytyy vain järkky määrä edellisten sukupolvien roinaa ja hiirenkikkaroita...jaiks!!! Tarvittaisiin vähintään puskutraktori töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lissu ♡

   Oli tuollakin tosi paljon rompetta, joten nyt vaan tuumasta toimeen ☺

   Poista
 6. Aivan ihana idea järjestää kemut vintillä ja miten kauniiksi olet sen sisustanut :)
  Tytöillä oli varmasti mukavaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oikein paljon onnea Hildalle! <3

   Poista
  2. Kiitos ♡

   Ja tosiaan en vienyt sinne mitään lisää. Silti tuli kiva ☺

   Poista
 7. Ihana paikka. Ei ihme, että tytöt tuolla viihtyivät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset juuri ilmoittivat menevänsä vintille myös tänään ☺

   Poista
 8. Onpa tunnelmallinen ♥ Ja vau mikä määrä lisää tilaa lapsille (ja aikuisillekin)!! Aivan ihana ♥ Kivaa viikonloppua sinne ja onnittelut synttärisankarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Tila on kyllä iso. Ja vain osa vintistä on käytössä ☺

   Poista
 9. Wautsi mikä kesähuone! Kyllä tuolla aika kuluu:) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Hurmaavat tilat ja fiilis vintillä!
  Oikea lasten paratiisi!
  Lempeitä toukokuun tuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
 11. Kiitos ♡ Nyt vintti on tosiaan lähinnä lasten valtakunta, mutta ollaan joskus miehen kanssa mietitty tonne jotain kylppäriä tms;) Mutta ehkä ne on turvallista pitää alimmassa kerroksessa.

  VastaaPoista
 12. Todella hyvä idis. Lapsuuden kodissani oli samantyyppinen vintti ja sinne kesäisin teimme majaa, leikimme kotia jne... Ihan parhaita paikkoja :) Mukavia hetkiä vintille!

  VastaaPoista
 13. Kiitoa Sike:) Vintillä on ollut viime päivinä aika viileää, koska on kova tuuli puhallellut. Mutta jospas se tästä sää lämpiäisi ;)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥