28.3.2015

Viime keväänä


Ihan huomaamatta aloin selailla viime kevään valokuvia koneelta tässä samalla kun katselen miehen uintikisojen nettilähetystä Oulusta. Kuvat on otettu pääsiäisen aikoihin, joten näyttää olleen kevät pidemmällä kuin tänä vuonna. ( Paitsi taisi olla pääsiäinenkin myöhemmin...) Varsinkin tämä kulunut viikko oli tosi viileä ja talvinenkin. Lumi ei onneksi ole jäänyt maahan, mutta kylmältä on tuntunut silti. 

Selma oli vuosi sitten ihan pieni tutin syöjä vielä. Nyt hän on jo iso neiti. Maanantaina alkaa päiväkoti, joten ollaan katseltu varusteita kuntoon. On se jännä miten päiväkodin aloitus on aina yhtä jännää ja haikeaa, vaikka neljäs ipana jo kyseessä. Pari kuukautta Selma on hoidossa ja saa sitten olla koko kesän kotona. Itsekin meinaan ottaa kesän rennosti ja olla töissä ihan vähän. Ihanaa olla lasten kanssa kotona. Kyllä sitä töissä ehtii pakertaa.


14 kommenttia:

 1. tais pääsiäinen olla vähän myöhemmässä ajankohdassa viime vuonna

  VastaaPoista
 2. Ihana pääsiäiskakku. Tuollainen mahdollisuus olla kesä kotona kuulostaa hyvältä, sekä lasten että äidin kannalta. Tsemppiä hoidon aloittamiseen, aina se on äidille raskainta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein justiinsa samanlaisen kakun kaappiin vieraita odottamaan ;)

   Selma on nyt aloittanut hoidon. Tosi hyvin mennyt ensimmäiset neljä päivää. Kesää odotellessa ;)

   Poista
 3. Aivan ihana tuo pianonsoittokuva!!! Kiva lukea kuulumisia! Mukavaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 4. Suloinen soittajatyttö♥ JA namm mikä kermakakku!..:)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja VOIEI tuota pikkuista.. ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa se tosiaan pieni vielä vuosi sitten! Niin ne kasvaa.

   Poista
 6. Jänniä aikoja siellä eletään! Musta on ihana katsella sun kuvia, itse kun olen sieltä kotoisin ja teidän talo on seissyt siellä iät ja ajat. Niin kauniiksi olette sen laittanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun Selman hoito on alkanut hyvin. Kyllä mua onkin jännittänyt ja ottanut koville tämä viikko. Kiitos vaan kehuista :) Kyllä tässä on vielä niiiiin paaaaljon laitettavaa. EI taida meidän aika edes riittää kaikkeen!

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥