27.12.2014

Aina ei mene niin kuin suunnittelee.


Aatonaattona Selma oksenti koko illan. Sitten nousi Niilolle kuume. Nyt makaa mies sohvalla kuumeessa. Eli joulu meni vähän tylsästi sairastellen. Ei tullut vieraita eikä juurikaan tehnyt mieli syödä. Eilen päästiin kuitenkin yhtä aikaa ulos. Ja katettiinhan me muutamaan kertaan pöytäkin, vaikka ruokahaluja ei juuri ollutkaan. No ainakin on tullut levättyä. 

19 kommenttia:

 1. Eikä! :/ En ala, jos noi ykät alkaa jo kiertämään. Hirmu paljon tuntunut olevan tänä jouluna tuota liikenteessä... Onneksi teillä kuvien perusteella jo elämä voittaa. Ihanat kuvat ja ihana aurinko! ^_^

  Tsempit töihin ;) <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katri ♡ Kyllä oli meillä pska mäihä joulun kanssa; ) P:llä on nyt 39 kuumetta... Mutta eiköhän tämä pikku hiljaa tästä taas.

  VastaaPoista
 3. Samat tunnelmat täällä! Paitsi meillä Selma on ainoa terve - pienemmät on olleet kaksi viikkoa kuumeessa ja mies myös korisee soffalla. Tänään kaikki neljä sairastunutta minä mukaan lukien saimme antibiootit poskiontelotulehdukseen. Joulu meni kyllä tänä vuonna vähän niinkuin pilalle. T. Kaima

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! No voi teitäkin:( Mulla on nyt itsellä viikon tauti takana. OOn niin ventti, että en seistä jaksa;) Mutta ehkä voimat palautuu...

   Poista
 4. Tämä joulu jää varmasti mieleen! Ja ensi jouluna jo naureskelette tälle! Toipumisia kovasti!

  Teillä on kaunista, ja ihana luistelujää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että ollaan joka toinen joulu kipeinä ;)

   Poista
 5. Juu kipeinä oltiin meilläkin hela joulu - ja osaksi ollaan vieläkin. Tää on nyt tätä...

  VastaaPoista
 6. Täälläkin nuorimmainen oli koko joulun kipeä ja kiukkuinen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Mutta lohdullista, että muuallakin sairastellaan ;)

   Poista
 7. Voi ei :/
  Meilläkin on muistoissa pari joulua jolloin on kilpaa oksennettu, ja sitä ei todellakaan kenellekään jouluna toivoisi! Onneksi aika kultaa muistot ja juhlia tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei sitten loppujen lopuksi muut oksentanut ;) Mutta siis muuta tautia pukkas kyllä :/

   Poista
 8. Voi sielläkin :( Meillä pienimmät ovat sairastelleet kuumetta ja kovaa yskää ja nuhaa ja nyt sitten mäkin. Haaveillen katsotaan ulos ikkunasta ihanaa ilmaa ja lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teillä ollaan jo kunnossa :) Ulkona ei kyllä ole nyt noin kaunista kuin tuolloin oli ;)

   Poista
 9. "Ihana" kuulla että muillakin on joulu mennyt vähän lorinaksi. Meilläkin sairastettu koko joulu kuudenlapsen ja äidin voimin. Nytkin kuluttelen yötäni blogeja lueskellen, kun vahdin nuorimmaiseni unta ja viidenminuutin välein nukutan uudelleen. Parempaa uutta vuotta ja toivotaan, että saatte tekin ensivuonna mieluisamman joulun! Vaikka, onhan tuota kerrankin ollut aikaa sille tärkeimmälle, eli rauhoittumiselle.. :)
  Toivottelee eräs kohtalotoveri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOi voi! Ja mitä enemmän lapsia, sen enemmän sairastajia. Toivottavasti olette jo kunnossa. Se on hirveää, kun ei saa nukuttua. SIitäkin on kokemusta ;)

   Poista
 10. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥