28.11.2014

Nyt on pakollinen remppatauko. Ja melkein joulukuu!


Käytiin tänään Jyväskylässä Toivolan vanhalla pihalla joulua fiilistelemässä. Samalla reissulla haettiin myös meidän potilas sairaalasta kotiin. Tiistaina kun sattui niin, että miehen toinen etusormi lähti sirkkelin mukaan, hirveä härveli. Mä oon aina pelännyt, että sen kanssa tapahtuu jotain. No, käsikirurgi kiinnitti sormen takaisin paikalleen, ja nyt on edessä monen viikon sairasloma. Ellei kuukausienkin. Eli meillä on remontit jäissä. Paitsi... Mä kyllä meinaan tapetoida Hildan huoneen loppuun. Mutta siinäpä se. No verannan lattian voisin kyllä maalata. Ja itse asiassa pari muutakin lattiaa... No mitäpä noista remonteista. Pääasia että sormea lukuun ottamatta mies on kunnossa. 


Lisäilen muuten välillä aika useinkin tuonne facebookkiin jotain kuvia mitä täällä ei ole. Tiedoksi vaan jos kiinnostaa ;) Klikkaa tästä sinne.
24 kommenttia:

 1. Voi apua, miten kamala juttu. Toivottavasti miehesi paranee täysin ja tämä jää vain ikäväksi muistoksi. Kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olisi voinut käydä pahemminkin. Mutta siis hirveäähän sillä sirkkelillä tosiaan saa aikaiseksi. On P ennenkin jotain pieniä nirhaumia sillä tehnyt käsiinsä.

   Poista
 2. Toivottavasti sormi tulee kuntoon! Sekin kuulostaa jo hyvältä, että sai ommeltua takaisin paikoilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja :) Kyllä se nyt ainakin mukana roikkuu, mutta ei paljon muuta. Mutta yksi sormi onneksi vaan ;)

   Poista
 3. Hui kauhea! Toivottavasti käsi tulee kuntoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Käsi onneksi muuten toimii normaalisti :)

   Poista
 4. Mun mieheltä irtosi kesällä peukku, kyllä säikäytti ja tuntuu kamalalta vieläkin. Onneksi teillä saatiin sormi takaisin, pikaista paranemista! :) Täällä oli aluksi käsi todella kipeä, pikkuhiljaa kasvoi iho tynkään ja sillä uskalsi ruveta jotain tekemään ja nyt jo luonnistuu hienosti, joten kyllä se siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kauhea :/ Peukalo on tosi tärkeä sormi vielä kaiken päälle. Mutta kaikkeen tottuu ;-)

   Poista
 5. Hui, on varmaan ollut aikamoinen säikäytys. Kun ihan tuntemattomalla lukijallakin muljahti sydän myötätunnosta.

  Paljon tsemppiä toipumiseen! Ja sulle tapetointiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ♥ Laitan kuvia sitten mun aikaansaannoksia ;-)

   Poista
 6. Huh huh! Toivon minäkin, että sormesta tulee entistä ehompi. Tai sitten se jättää ikuisen muiston oman kodin remontoimisesta!
  Teille tulee ainakin vähän erilainen joulunalusaika, kun on isäntä toipilaana! Kuvia tapetoinnista toivon minäkin, ja toki kaikesta muustakin! Nytkin jäin ihastelemaan tuota henkaripyykkipoikasysteemiä! Oletkos tehnyt sen itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Nonna! Nyt oli kyseessä työtapaturma... No kurjahan tollainen on sattui se sitten kotona tai töissä;) Tuo henkarisysteemi on täältä talosta löytynyt, Muistaakseni pihamökissä oli noita muutama ;) Ei olis vaikea tehdä!

   Poista
 7. Sirkkeli on kyllä hirveä härveli, muakin aina hirvittää -onneksi ei tarvitse itse käyttää! Pikaista paranemista sormipotilaalle :)
  Ja ihanat kuvat. Niin kaunista taas kerran...!
  Mukavaa viikonloppua ja ensimmäistä adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne Hanni ♥ Onhan tämä tosi kivaa kun mies on kotona enemmän... Ainoastaan pitää saada talouspuoli kuntoon, kun mies on yrittäjä. HIrveästi lippuja ja lappuja :/

   Poista
 8. Paranemisia miehellesi!
  Isallani lahti sirkkeloinnissa neljasta sormesta palat pois.Han oli heti onnettomuuden jalkeen kerannyt palat lattialta ja sitten vasta tullut aidilleni kertomaan.Eihan niita paloja enaa ommeltu takaisin ja sormilla pystyy tekemaan yhta hyvin mita ennenkin.Pakkasella niita vaan paleltaa enemman...
  Hyvaa viikonloppua ja joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas nää sirkkelionnettomuudet yleisiä! Pitäisiköhän se laissa kieltää? ;)

   Poista
 9. Jestas! Mutta hieno homma että sormi saatiin takas paikalleen...toimivana?
  Rauhallista joulun odottelua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se kyllä varmasti tule juurikaan toimimaan, mutta onpahan ainakin hanskassa täytettä joka kolossa ;)

   Poista
 10. Hui kamala!!! Ethän suinkaan tarkoita maalaavasi tuota ihastuttavaa turkoosia lattiaa???
  Molluska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa tuo turkoosi lattia pitäisi uudelleen maalata turkoosilla... Taitaa kyllä jäädä hamaan tulevaisuuteen;)

   Poista
 11. Apua, onneksi sormi saatiin korjattua. Pappani oli sahalla töissä jä hänellä oli kaksi puolikasta sormea. Osa serkuista ei uskaltanut jäädä yksin mummolaan papan sormien takia :) Hyvä idea tuo henkari ovessa hanskoille. Aina ne ovat märkiä, eikä niille ole sopivaa kuivumispaikkaa. Saisikohan sellaisen viriteltyä tse vanhasta henkarista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen saisi aika helposti toteuttettua tuon telineen! Pitäisi varmaan kokeilla:)

   Lapset on kyllä hauskoja... Papan sormet on ollut kyllä tosi pelottavat, jos ei voinut yöksi jäädä, hih :)

   Poista
 12. Voi ei! Miehelläni myös sirkkelin kanssa tapaturma. Hänellä ei vain käynyt ihan niin onnekkaasti, että oltaisiin saatu peukalo "liimattua" takaisin, vaan paukalo jäi nyt reilun kynnen verran lyhyemmäksi. :/ Onneksi olimme paria viikkoa aikaisemmin muuttaneet uuteen kotiin, joten sai parannella rauhassa. Oli pitkän tovin sairaslomalla. Voimia Teille ja mukavaa joulun aikaa. t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä lisää sirkkelitapaturmia! Voi ei. Meillä on miehellä ainakin 2-3kk saikkua. Saas nähdä miten nopeaan ja hyvin paranee...

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥