5.10.2014

On jo lokakuu!


Yhtenä iltana selailin sängyssä blogiani vuosien takaa. Olen pitänyt blogia jo kahdeksan vuotta ja se on kyllä tosi ihana juttu. Mahtavaa lukea omasta elämästä niin kauas ja nähdä valokuviakin lapsien ja kodin eri vaiheista. Tuona samaisena iltana päätin edelleen jatkaa tätä meidän tarinaa, vaikkakin tälleen ihan hissukseen silloin tällöin. Ja toivottavasti välillä vähän useamminkin. Muistoja. Tavallisen päiväkirjan kirjoittajaksi musta ei ole.
12 kommenttia:

 1. Kiva kiva, lisää vaan Siltakulman kuulumisia!

  VastaaPoista
 2. Pitkä historia takana - hieno juttu! Ja hieno, aito blogi sinulla.

  VastaaPoista
 3. Sä olet kyllä pitänyt blogia pitkään! Hatunnosto sille! Ja on tämä hyvä tapa pitää jonkinmoista päväkirjaa, tulee samalla jaettuja ajatuksia ja tapahtumia läheisilleenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulle tämä on nimen omaan päiväkirja. Tosi hauskaa lueskella jotain monta vuotta vanhoja juttuja. Meidän Vilma, Hilda ja Niilo on olleet niiiiin pieniä kun aloitin.

   Poista
 4. Hyvää syksyä sinulle , upea blogi sinulla on ja koti myös tietysti! Harvemmin tulee enää itse bloggailtua ja muutenkin selailut nopeita mutta nyt oon sairaslomalla.

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anu :) Mulla on vähän niin, että pyrin kirjoittamaan blogiin edes silloin tällöin. Muiden blogeissa en sitten aina ehdi käymään. Joskus sitten jos on aikaa, niin mikäs siinä. Teidän remppaa olen käynyt ihailemassa ;)

   Poista
 5. Superkauan olet jaksanut kirjoteilla, hienoa! Teillä näyttää hurmaavalle, kuten aina <3

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥