2.9.2014

Loviisassa taas

Jos muilla on tapana käydä joka kesä asuntomessuilla, niin me käydään Loviisassa katsomassa vanhat talot. Ne vaan on huomattavasti lähempänä meikäläisen sydäntä. 

Muutama kuva lauantailta. Ihania juttuja oli paljon ja ideoitakin vaikka millä mitalla. Meillä on Siltakulmassa ihan samanlainen vintti kuin näissä parissa kuvassa, ja kyllä nyt harmittaa etten tänäkään kesänä saanut sinne lasten kesähuonetta. No jos ensi vuonna sitten?Edit. Lisäsin fb-sivulle pari kuvaa meidän vintistä silloin kun se vielä oli tyhjä. Klikkaa tästä.


15 kommenttia:

 1. En päässyt taaskaan Loviisaan, mutta mukava katsella kuvia sieltä :)

  VastaaPoista
 2. No Katja jouluna on joulukodit :-)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia :) Täytys joskus yrittää päästä käymään. Mä en ole koskaan käynyt asuntomessuilla, liian modernia ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä sun pitäis päästä sinne joku vuosi ;-) Mun täytyy pitää sut mielessä, jos oon joku vuosi seuraa vailla ;-)

  VastaaPoista
 5. Tuo on kyllä kiva tapahtuma! Mä en ole pariin vuoteen käynyt... Viime vuonna kyllä taisin vannoa, että tänä syksynä menisin, mutta ei sitten tullutkaan lähdettyä. Vähän harmittaa, mutta tuleehan tämä onneksi joka vuosi. Ja kohta on Loviisan joulukodit! ;)

  Niin, siis Viljon kanssa ei huvittanut lähteä. Tiedän menemättäkin, että siitä ei ois tullut kuin hiki ja hampaidenkiristys. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei! Ihan ymmärrettävää, jos et halunnut Viljoa ottaa mukaan ;) Olis jäänyt meilläkin reissu tekemättä, jos ei olis lastenhoitoa saatu järkättyä... Jouluna sitten :)

   Poista
 6. Minä en ole koskaan käynyt Loviisassa, mutta kyllä olisi ihana päästä ihailemaan vanhoja talo – paljon mieluummin sinne kuin asuntomessuille! Meilläkin on kesäkodissa tuollainen avovintti, tosin lattia puuttuu, siis hiekkapohja vain. Avovintin toisessa päässä on rakennettu kesähuone, siis ei meidän toimesta, mutta se kuumenee kesällä niin, että ei ole nukuttu siellä. Katto lämmittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sun kyllä pitäisi sinne myös päästä! Varmasti tykkäisit ♥

   Poista
 7. Hauskaa, kun mun pikkuserkun Krinti on päässyt sun kuviin! En ole vielä päässyt sinne enkä koko Loviisaan, mutta ehkä joskus... Tuollaisen lasikuistin tahtoisin meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krinti näytti ihanalle! Harmi kun en ehtinyt sisälle... Oli mukana kaksi miestä, joten shoppailut jätettiin väliin tällä kertaa ;)

   Poista
 8. Voi ei, en kestä noita vinttikuvia! Meillä myös tuollainen vintti, mutta tällähetkellä lähinnä varastokäytössä, joten täynnä romua :/ Olis kyllä niin mahtava saada tuollaiset tilat sinne! ♥
  Nuo Loviisan vanhat talotkin olis niin kiva nähdä, mutta harmi ku on niin kaukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös vintissä romua. Mutta Fb:ssä on kuva meidän vintistä tyhjillään muutama vuosi sitten. Jos haluat kurkistaa ja jos et jo kurkistanut ;)

   Poista
 9. Riippumatto + vintti = rakkautta!

  VastaaPoista
 10. Tervetuloa ensi kesänä vastaavaan tapahtumaan Uuteenkaupunkiin (5.-6.9.15).

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥