27.8.2014

Muistoja


Ihania muistoja jäi kesältä. Kyllä mä niin rakastan kesää. Tuntuu aika ikävältä, että syksy taas tekee tuloaan. Käytiin vielä vähän lämmittelemässä Kreikassa. Aivan ihana loma ♥ Rakastan niin tuota matkusteluakin. Ollaan reissattu paljon lasten kanssa, joten mun mielestä se on oikeasti ihan rentouttavaa. Keväällä Espanjan reissulla Selma ei oikein vielä uskaltanut uida, mutta nyt ei muuta tehnytkään. 

Viikonloppuna taidetaan lähteä käymään anopin ja miehen kanssa tsekkaamassa Loviisan talot. Jos saadaan lasten hoito järkättyä. Ai niin, Selmakin täytti viime sunnuntaina kaksi vuotta. On muuten aika tempperamenttinen tapaus.
 


8 kommenttia:

 1. Ihania lomakuvia!
  Minä muuten tykkään syksystä(kin)...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se syksy sitten menee ihan kivasti, mutta on niin ikävää kun kesä loppuu. Nyyh ;)

   Poista
 2. Kreikka <3 Katselin kanssa äkkilähtöjä heti, kun ilmat alkoi kylmenemään ;) Edukkaasti olis päässyt, mutta töiden puolesta ei olis onnistunut. Elokuussa on aina tämä kesästä luopumisen tuska, tietty haikeus, siitä kun selviää syyskuun puolelle, niin helpottaa :) Jotenkin tämä kesä vaan loppui niin äkisti, olisin toivonut vielä elokuulle lämpimiä aurinkoisia päiviä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun pääsiskin edullisesti! Meillä on niin iso lössi, eikä monesti äkkilähtöjä ole näin suurelle perheelle. Halutaan kuitenkin vain yksi huoneisto ;-) No sitten joskus on halvempaa kun ipanat eivät halua enää mukaan. No joo. Onhan tuollainen matka pari kertaa vuodessa ihan paikallaan. Tai ainakin kerran:-)

   Poista
 3. Juu ei varmaan ole äkkilähtöjä isommalle perheelle, varmaan neljällekin on vähemmän tarjolla. Meillä on pojat jo sen verran isoja, ettei varmaan mene kauaa, kun eivät enää halua mukaan. Mutta osaako sitä enää kahdestaan edes lähteä, meillä varsinkin vanhempi pojista on semmonen hauskuuttaja matkalla, että voi olla vähän tylsää kahdestaan ;)

  VastaaPoista
 4. Voi mäkin rakastan lasten kanssa matkustamista ;-) Onneksi ne on aika pieniä vielä...

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥