19.6.2014

Se on keskikesä nyt!

Kauppareissulla poikettiin kirppiksellä. Siis mähän käyn siellä nyt näköjään alvariinsa, vaikka välillä meni monta kuukautta etten käynyt kertaakaan ;) Nyt löytyi vanha Familon-täkki. Ihan käyttämätön. 10 euroa. Se on kuin tehty Ektorpin suojaksi.

Juhannus taitaa mennä tänä vuonna kotosalla. Selmalla on hirveä räkätauti ja Hildakin on kipeän oloinen. Vähän siivoiltiin ja vaihdettiin petivaatteet sänkyihin, koska eihän se ole juhannus eikä mikään ilman puhdasta petiä. Ihanaa juhannusta kaikille ♥ 


14 kommenttia:

 1. Oi miten ihanan raikkaan näköinen tuo sohvakuva, tosi kaunista! Hyvää juhannusta teille myös <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Pepita ♥ Siivoaminen auttaa kummasti ;) Siihen raikkauteen siis...

   Poista
 2. Oi kuinka kaunista! Hienon löydön teit :)! Ja noi sun maalaamat lattiat on niin kauniit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattioista tykkään kyllä mäkin kovasti ;) Kiitos kommentista ♥

   Poista
 3. OIkein ihanaa juhannusta! Olet tehnyt vallattoman hyvän löydön :) Miten muuten meneekään kirppistely,välillä poikkeaa joka viikko ja monta kertaa ja sitten taas ei pitkään aikaan. Huomaan tuon myös itsestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole lähellä montaakaan kirppistä, joten yleensä täytyy lähteä kauemmaksi jos haluaa löytää jotain ;) Täkin löysin kyllä ihan tästä läheltä. Kerrankin! Mutta siis siksi ei ole viime aikoina tullut kirppisteltyä. Eikä mulla ole ollut oikein mitään tarvettakaan. Lasten vaatteita nyt aina tarvitaan, mutta muuten eipä paljon mitään.

   Poista
 4. Kaunista jussia! Teillähän on siellä perinteiset suomalaiset juhannusmaisemat, veden äärellä. Ja mökkitäkkikin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Nalle! Melkein kuin möksällä. Paitsi mukavampaa. Mä en ole mökki-ihminen ;)

   Poista
 5. Missäs täällä Keuruulla on kirppareita?8) terkuin, Johanna. Ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Johanna! No täällä ei ole kyllä kovinkaan häävi kirppistarjonta... Siksi tulee yleensä käytyä Jklssä tai Treella. Mutta täkin löysin Pitäjänpuodista, joka on muuttanut Lidlin taakse. Olen käynyt pari kertaa, ja molemmilla kerroilla jotain löytänytkin. Toissa kerralla löysin Hildalle ihania vaatteita pari kappaletta ja yhden hyvän sisustuskirjan, Kodikkaasti valkoista oli muistaakseni kirjan nimi ;)

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥