13.6.2014

Portti salaiseen puutarhaan


Olen joskus aiemmin kirjoitellutkin, että en ikinä haluaisi pihastani mitenkään viimeisen päälle hoidetun näköistä. Tykkään tosi paljon sellaisesta rennosta salainen puutarha- meiningistä., vaikkakin kukkapenkit kitken kyllä aina. No anyway. Meiltä löytyy nyt tuollainen kaari, jonka kautta kävellään huvimajalle ja rantaankin siitä siis pääsee. Aika kiva portti jonka ympärille voisi vaikka yrittää nyt kehitellä sellaista sopivan villiä puutarhaa. Ei mitenkään liian kiireellä aikataululla. Jos vaikka lähivuosina. 20 kommenttia:

 1. Ihana kaari! Minä oon meidän salaiseen puutarhaan etsinyt justiinsa tuollaista. Mistä löytyi? Liiallinen säntillisyys pilaa puutarhafiilikset. Meillä on etupihalla vähän säntillisempää, mutta takapihasta tulee, pikku hiljaa lähivuosina, sellainen gottage garden tyylinen sekamelska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anna-Riikka! Ostin kaaren täältä meidän kylältä puutarhamyymälästä. Siinä ei ollut mitään lippua tai lappua valmistajasta :-( Mutta suht edullinen ja ei liian kevyt rakenteinen. Kestää vaikka järveltä tuulee välillä tosi kovaakin ;-)

   Poista
 2. Kaunista, juhannusruusu on mun lemppari =)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista! Ihan samanlaisia ajatuksia kirjoittelin juuri meidän tulevasta puutarhasta. Toiveissa on juuri kuvaamasi kaltainen rehevä ja rento puutarha, jossa on sellainen suloisen huoleton meininki :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kaunista! Oli mukavaa löytää blogisi :)

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään myös rehevästä enemmän, se on paljon jännittävämpi. Meillä tosin puutarha rehevöityy jo niin paljon, että välillä mietin pitäiskö ehkä tehdä ihmisille vähän tilaa ;D. Ja rehevyys johtuu myös pääpuutarhurin saamattomuudesta...Oon myös suunnitellut tuollaista kaarta portin päälle, no sen on yhä metallipajalla mutta nyt sain vahingossa samanlaisen "luonnonportin" kun kulku muuttui kuistin leventyessä niin, että polku pääovelle tulee omenapuiden alta, ihanaa! Lämmintä juhannusta jo sinnepäin!

  VastaaPoista
 6. Voi että miten kaunista!!!Ja aurinko paistaa=)
  Suloinen on tuo portti siinä ja mahtavia kukintoja siellä.

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunis kaari. Saako tiedustella ostopaikkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa aiemmassa kommentissa kerroinkin Katja, että se on ostettu täältä meidän kaupungin puutarhamyymälästä ;-)

   Poista
 8. Kyllä teilä on kaunis piha! Hieno tosiaan tuo kaari...

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥