24.6.2014

Pieni kasvihuone seinän vieressä


Me tehtiin tuollainen extempore-kasvihuone talon seinustalle, johon paistaa aina aurinko kun se paistaa. Kasveja ei ole ihan hirveästi, mutta kyllä sieltä kesän yrtit saadaan ja jos hyvin menee niin paaaaljon kesäkurpitsaa. Lisäksi on tomaatteja ja paprikaa, jotka eivät kaiketi saisi olla samassa tilassa(?). Olisi kivaa saada vielä vaikka pari amppelimansikkaa katosta roikkumaan. Näyttäisi edes runsaammalta. 


Kaikki laatikot, purkit ja purnukat löytyivät täältä Siltakulmasta. Aikaa rakentamiseen meni ainakin puoli tuntia ;) 22 kommenttia:

 1. Onpa hieno! Tarviiko sen suurempi ollakaan ja pienempi edellyttää myös vähemmän hoitoa :). Kaiken kaikkiaan tuossa saa jo kasvatettua vaikka mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Meillä kyllä ipanat oli ihan innoissaan tätä kasaamassa ja istuttelemassa kaikkea, mutta sittemmin onkin innostunut laantunut. Ihan saa allekirjoittanut rauhassa kastella kasvinsa ;)

   Poista
 2. Minulla on ollut jo useamman vuoden samassa kasvihuoneessa niin kurkut, tomaatit kuin paprikatkin, ja kaikki kasvaa hyvin. Paitsi paprikoiden kanssa en meinaa onnistua kasvihuoneessa enkä ulkopuolella joten ne usko että johtuu tomaateista.

  Kivan näköinen, aidot saviruukut näyttää tyhjinäkin hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oisin voinut tehdä tän vaikka pelkille ruukuille ;) Ne on toooosi helppohoitoisia ;)

   Poista
 3. No hei,onko vähän hieno! Tuohan riittää, ainakin aluksi :)
  Molluska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi. Ja lopuksi :) En ole mikään viljelijä luonteeltani ;) Voi tietenkin olla, että kun ikää tulee lisää niin puutarhan hoito-innostukseni lisääntyy...

   Poista
 4. Kaunis ja suloinen se on kyllä <3

  VastaaPoista
 5. Se on näpsäkän näköinen huone kippoineen, kuppeineen ja laatikoineen :)

  VastaaPoista
 6. Hieno! Taidanpa ottaa mallia ja kyhätä tomaattiraukoilleni samanlaisen systeemin. Kuulosti niin hyvältä tuo puoli tuntia :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan romanttinen, passaa niin hyvin sinne teidän miljööseen! Ihanaa kesää myöskin, toivottavasti sulla on pitkä ja ihana loma!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Teija! No mun koulu jatkuu vasta elokuun lopussa... Voi kun tulis lämmintä! Onneksi on yksi viikko takuu varmaa lämpöä edessä ;)

   Poista
 8. Oih ihana! Kuten koko teidän koti, sisältä ja ulkoa:)
  -Leinikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leinikki ♥ On meillä kyllä toooosi rumiakin nurkkia vielä selätettävänä. Tosi monta siis!

   Poista
 9. ompa kiva :) Satoisaa kesää/syksyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt ainakin näyttää hyvältä kesäkurpitsojen osalta ainakin ;)

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥