28.5.2014

Synttärikemut

Meillä oli 12 pientä naista juhlimassa Hildaa. Huvimaja-bileistä ei tullut mitään, koska ilmat eivät olleet suotuisat. Mutta mahduttiin me sisällekin! Muutaman pom pomin askartelin keittiön kattoon ja kaverit saivat mukaansa herkulliset karkivartaat.
 
 
Mulla on vähän itsellä burn out-fiilikset, kun olen yömyöhälle maalaillut meidän lattioita. Ja oli niissä aika isot valmistelu-hommatkin. Höyläystä ja hiontaa, huh. Lopputulos on kyllä mieluinen. Tykätään koko poppoo. Tuli jotenkin valmiimman näköistä. Mutta vain näköistä.
  


20 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää! Onnea vielä päivänsankarille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri ♥ Oli kyllä vaivan arvoista maalata ;-)

   Poista
 2. Ihanat juhlat näyttää olleen :) Lattiat näyttävät kauniilta, mitä maalia käytit? Itselläni on pienempi maalaus edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaasin Betolux akvalla. Hyvä ja kestävä. Suosittelen ;-)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Niina. On noi paaaaljon paremmat kuin puun värisenä. Meillä alkoi ne ikävästi kellertääkin. Hyh.

   Poista
 4. Teillä on kyllä niiiiin kaunis koti! <3

  -Anna

  VastaaPoista
 5. Hildalle onnittelut! Näyttääpä hyvältä lattiat maalattuina.Muutenkin teillä on tosi kiva huvikumpumainen fiilis,tykkään! Meillä on tuo urakka vielä edessä,kun ei olla päästy yhteisymmärrykseen miehen kanssa lattioiden väristä. Inhottaa tuo keltainen mäntylattia,käynkin usein kuistilla ihailemassa harmaaksi maalattua lattiaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lissu :-) Meilläkin meni nyt pitkään siinä kiun väännettiin miehen kanssa, että maalataanko vai ei. Se maalaamaton lattia oli toooosi raskas hoidettavakin ;-)

   Poista
 6. No niin otetaampa uusiksi...
  Onnea Hildalle♥
  Tiedän mikä työ tuossa lattiassa on ollut ja nostan hattua sinulle jos sinä sen hioit ja maalasit..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mies sitten kuitenkin teki suurimman hionnan... Mä kuitenkin maalasin ihan itse ;) On se aikamoinen operaatio. Olkkari on maalattu vasta kerran. Täytyy joku ilta vetäistä vielä uusi kerros...

   Poista
 7. Kyllä on niin kaunista että silmiin sattuu <3 Onko sävy hieman harmahtava vai huijaako kuva vain? Kaunis joka tapauksessa.
  Molluska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Molluska ♥ Lattia on maalattu vaaleanharmaaksi olohuoneesta ja keittiöstä ;) Muulla on valkoista ja verannalla tuollaista olisko se nyt sitten mintun vihreää..

   Poista
 8. Mahtavan ahkerana olet ollut, juhlia ja maalausta. Lopputulos on kaunis!

  VastaaPoista
 9. Kaunista on :) Jotenkin tuon vihreän tapetin kanssa ihanan näköinen yhdistelmä. Kuinka nopeasti tuo maali kuivuu siihen kuntoon, että pystyy kävelemään päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No mä olen maalannut illalla, niin sitten aamulla on ollut kuiva. Kyllähän lattian täytyy saada olla aika rauhassa muutaman ekan päivän ajan, mutta eipä meillä ole mahdollista antaa olla kuin yön yli. Hyvin ollaan kyllä aina saatu maalattua lattiat näinkin ;)

   Poista
 10. Kauniilta näyttää! Onko tuo keittiön saarekkeen (?) päätyyn lisätty itse paneelia? Näyttää kivalta ja hyvä yksityiskohta! Onko Ikean kalusteet keittiössä?

  VastaaPoista
 11. Jep, on helmiponttipanelia. Kaapit on osa Ikean ja osa miehen tekemiä ;-)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥