31.3.2014


Kaikenlaisia siemenen kasvatus haaveita on, mutta mitään en ole vielä saanut purkkiin asti. Mutta ehkä tässä vielä kerkiää. Ainakin ohrat pääsiäiseksi.12 kommenttia:

 1. Laitoin tomaatin siemenet multaan viikko sitten, ja nyt on jo parisenttiset alut. Vähän myöhässä olen, mutta ei se mitään. Ja jos menee mönkään, saa torilta valmiit taimet :)
  Herkullisen näköiset näkkärit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun täytyy näillä näkymin kipaista torille ;) Näkkäri on mun herkkua, kun muuten en juuri leipää popsi :)

   Poista
 2. Mulla on huonoja kokemuksia noista kaupan yrteistä.Vaikka kuinka istutan isompaan ruukkuun,kastelen...niin aina nuupahtaa.Mutta ruoanlaitossa ovat kyllä maukkaita lisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiset kaupan yrtit kestää kivasti, mutta toiset nuupahtaa heti. Timjamin ja basilikan oon saanut pärjäämään parhaiten :)

   Poista
 3. On sulla ainakin komeat herneenversot. Minä kylvin omani vadille multaan, mutta itivät kyllä paljon huonommin. Ehkä ei ollut tarpeeksi syvä se multa. Muutenkin kasvatusjutut jäävät vähiin, kun liikutaan kesä kahden kodin väliä, ja kastelujutut ovat sitten hankalia. Olis kyllä ihana sellainen iso kasvimaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun riittäis rahkeet oikein kunnon viljelyksiin! Ja kanalaan ja kaikkeen ihanaan. Resurssit vaan on niin rajalliset ;)

   Poista
 4. Onhan sinulla jo herneenversotkin kasvaneet syötäväksi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne meni pilaalle reissun aikaan. Oli tosi nättinä kun tultiin kotiin ;)

   Poista
 5. Kasvun ihmettä on niin mukava seurata, mutta viitseliäisyyttä siihen tarvitaan.. Kasvatin pari vuotta sitten alusta asti vaikka mitä, sitten tuli ulkomaan reissu ja kaikki kuoli sillä aikaa. Sen jälkeen olen ostanut taimet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mäkin taidan suurimman osan ostaa valmiina taimina ;)

   Poista
 6. Inspiroivat kuvat taimistasi :) Sä osaat kyllä käyttää ihanasti värejä♥ Toivottavasti nyt jo oot saanut siemeniä multaan? Mä laitoin just äsken vasta ohrat.. mahtaaks keritä kunnolla enää pääsiäiseks??
  Terkut ja hugs!!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin vähän sain mitään kasvamaan. Mutta ostanpahan sitten valmiita taimia ;) Viime vuonna sain lahjaksi kaikkea kivaa siemenestä kasvatettua...

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥