2.2.2014

Sunnuntai ♥
Ulkoiltiin ja samalla suunniteltiin vähän tulevan kesän remontteja. Sanoin miehelle, että taitaa olla ensimmäinen kesä tässä torpassa, kun ehditään vähän vain ottamaan lunkistikin. Vaikka onhan meillä suunnitelmissa kuitenkin tehdä isojen tyttöjen huoneet alakertaan valmiiksi. Lisäksi allekirjoittanut haaveilee uudesta alakuistista ja sen päälle valmistuvasta parvekkeesta. Se valmistunee tuohon meidän olohuoneen ikkunoiden  kohdalle. Siihen vain sitten joku ihana istuinryhmä ja mikäs siinä sitten on lekotellessa. Mutta siis nähtäväksi jää toteutetaanko suunnitelma tänä vuonna vai kenties vasta vuoden päästä. Jos silloinkaan...

21 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti♥ Vaikka mä kyllä en osaa kuvata yhtään! Oon ihan onneton mun kameran kanssa:( Pitäis vaan opetella, mutta ei mun aika kaikkeen riitä;)

   Poista
 2. Joo, rempat on täälläkin mielessä... Voittais vaan lotossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan tulisin hulluks jos voittaisin lotossa;)

   Poista
 3. Oih, teillä on niiiin kaunista. Voi olla, että menee vähän aikaa ennen kuin saat siinä kuistillasi vain ihmetellä ja istuskella, mutta onneksi teillä on monta ihanaa paikkaa sille toiminnolle! Suunnitteluvaihe on kyllä kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oot kyllä niiiin oikeassa. Kiitos kun palautit mut maan pinnalle;))

   Poista
 4. Hui, kesä lähestyy tosiaan. Eihän tässä ole kuin pari kuukautta niin mennään jo huhtikuussa. Silloin meillä käynnistyy myöskin remppa kotosalla...

  VastaaPoista
 5. Kesäksi on täälläkin kaikenlaista niin, että parempi välillä jo huokaista kunnolla ja muistaa jättää ollavaan-aikaakin. Ei siis mitään remppoja, mutta pihaa, maalaamista, varasto loppuun, muutama haave. Ihanaahan se on suunnitella, joskus vaan voisi hetken pysähtyäkin :D Ihana koti teillä, ja tuli nälkä pitsankuvasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi pitsa on tehty tortillan kuoreen;) Mä oon ite niiiiiin terveellisellä ruokavaliolla, että noi on mulle ehdoton nounou, mutta pitäähän sitä muiden saada silti herkutella;)

   Poista
 6. Teillä kyllä näyttää jo niin kauniilta nyttenkin, ettei voi kuin huokaista syvään. Vanhan talon tunnelma on vaan niin erilainen kuin uusien - tykkään kovasti :-) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle ja koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuvissa kaikki näyttää niin kivalle. Kyllä täällä on niin paljon kaikkea keskeneräistä ;)

   Poista
 7. Onpa kyllä ihanat tunnelmat taas♥ Remppoja on kiva suunnitella, mut se toteutus.. siis meillä ;) Ihanaa, että joillakin kuitenkin tapahtuu! Teillä on ollu ihan hirmu urakka, joten eiköhän pienet lekottelut kesällä sallita :)

  Have a nice week!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... Suunnittelu on kivaa, mutta en voi kyllä sanoa nauttivani itse remontoinnista;)

   Poista
 8. Hei Mari...pitkästä aikaa:)
  Pitääkin koluta postauksia pidemmältä aikaa...teillä on tapahtunut kaikkea ihanaa!
  Täällä pitäisi myös komeroremppaa ja terassiremppaa kesäksi tehdä, kun esikoinen pääsee ripille.
  Mukavaa torstaita!

  T. Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anu! No onpas kivaa kun oot tullut takas ;)

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥