29.1.2014

Ruokakomero


Meidän ruokakomerosta on toivottu kuvia sisältä. Ajattelin ensin, että laitan kuvia kun se on kokonaan valmis, mutta näyttää siltä että tämä(kin) projekti venyy ja venyy. Tarkoituksena on tulevaisuudessa maalailla puun väriset osat vaalealla ja taustaseiniinkin haluaisin jotain muuta kuin tuo tapetti. Mutta meillä kun näitä tekemättömiä ja keskeneräisiä hommia riittää, niin ruokakomero on nyt tällainen. Mikro on siellä kivasti piilossa ja siellä on myös kaikki meidän kuiva-aineet. Ei, on meillä yhdessä alakaapissa mausteet. Mun isän lapsuuden kodista peritty lääkekaappi tulee tänne viellä seinälle, kun tällä hetkellä se on tuossa lattialla. Jotain naulakkoa sun muuta täytyy vielä hankkia. Ja ehkä joku loota tyhjille limpparipulloille sun muille...
31 kommenttia:

 1. On hieno! Ja tilava. Meillä on sellainen, jonne ei mahdu sisään. Toimii kyllä sekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla:) Meillä on myös kokemusta sen tyylisestä komerosta ja hyvin toimi.

   Poista
 2. Oi iihana, ihan kuin meidän mummolassa aikoinaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Meillä oli kans mummolassa ruokakomero. En muista kyllä yhtään, että millainen...

   Poista
 3. Tätä postausta on odotettu :) Ja kannatti odottaa ;)
  Molluska

  VastaaPoista
 4. Ihana ruokakomero! Meille on myös sellainen tulossa rakenteilla olevaan taloomme, juurikin mikrot sun muut sinne piiloon. :) Kuinka leveä tuo teidän komeron ovi on? Meillä olisi ylimääräisiä vanhoja peiliovia, mutta ne ovat niin leveitä, että eivät ehkä ole hyvä vaihtoehto ruokakomeron oveksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meidän ovi on 70 cm leveä. Juuri sopivan kokoiselta vaikuttanut... Ja tonne on kyllä kätevä piilotella kaikenlaista ;)

   Poista
 5. ihana tahtoo tommoisen komeron, meillä vain pienet kaapit jonne astiat hädin tuskin mahtuu ruoka-aineista puhumattakaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että mäkin joskus laitan tuonne astioita enemmänkin... Meillä on kyllä astiat tällä hetkellä ihan ok järjestyksessä, joten voi olla etten kiirettä pidä ;)

   Poista
 6. Onpa hieno ruokakomero! Tahdon samanlaisen kun joskus saadaan "uus" talo... :)

  VastaaPoista
 7. Voi että, hieno. On järjestelmällisyyttä ja kiva ilme. Tuolta on kiva käydä hakemassa tarvikkeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varsinkin Selma käy hakemassa komerosta aktiivisesti pähkinöitä :) Niitä onkin sitten joka paikassa lattioilla. Harmi kun ne ei maistu koirille ;)

   Poista
 8. Ihan mahtava! Voi kun saisi joskus tuollaisen :) Kivaa vkonloppua!

  VastaaPoista
 9. Ihana! :) mistä olet löytänyt tuon ruokakomero-kyltin? Se on huippu!

  VastaaPoista
 10. Ihan tuli Nigellan ruokakomerorakkaus mieleen♥ Teidän on ihan yhtä rakastettava! Mitähän tuossa korissa on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korissa on sipulit ;) Selma järjestelee niitä ja laittaa sinne sekaan välillä kaikenlaista sinne kuulumatonta ;)

   Poista
 11. Hieno on skafferi. Itsekin samanlaisesta haaveilen, keittiöremppa on suunnitteilla. Ja teidän keittiökuvista pitikin kysyä; miten päädyitte yhdistelmään matala ikkuna ja allas edessä? Mustakin se ois ihana yhdistelmä mutta mun rajoittunut mielikuvitus ei nää et se vois toimia... Miten teillä pestään ikkuna, ja sitäkö ei sit vaan avata ikinä? Kertokaa ihmeessä kokemuksia. En oikein nää viisaaks ruveta ikkunoitakaan nostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä menee tuossa ikkunan edessä tie, jossa kuljetaan pyörillä, jalkaisin ja autolla. Oikeastaan siis millä vaan, joten ei haluta avata tuon puolen ikkunoita. Kuitenkin toisella puolella on avattavat ikkunat ja ovet järven suunnalle. Meidän uloimmat ikkunat avataan ulospäin, ja sisempi voidaan edelleen nostaa pois, joten pesu ei ole ongelma. Ja ei siis ikinä tuuleteta taloa tuolta puolen ikkunoista ;)

   Poista
 12. Voi kunpa meillekin vois tollanen ruokakommero asettua. Oooh. Muistan mummilassa olleen kätevä ja jännittävä komero, jossa kaikki ihanat purnukat säilytettiin. Vanha hyvä aika!!!

  Ihana blogi sulla, ihana lukea vanhan talon remontista vaikka meillä onkin uusi. Haaveilen aina vaan vanhoista narisevista lautalattioista ja siitä nostalgisesta tunnelmasta!

  Terkkui Naantalista

  VastaaPoista
 13. Kiitos kommentista :) Tuollainen nurkkamallin komero on yllättävän helppo saada asettumaan ;) Nurkat on monesti vähän onglemallisia... Meilläkin tämä nurkka tuotti ensin päänvaivaa ;)

  VastaaPoista
 14. Voi että, mikro ja kaikkee.. Mahtava kaappi :) meidän mummolassa ruokakomeroa kutsuttiin nimellä " konttuuri" :)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥