27.12.2013

Keittiökuvia


Nämä seuraavat kuvat on olleet näkyvillä jo facen puolella, mutta laitan niitä nyt tännekin. Kaikki ette varmaankaan naamakirjassa vieraile. Itse kyllä tykkään sinne kuvia joskus laitella, kun se on jotenkin vaivattomampaa kuin blogin päivitys. 


Kuvat on otettu jo ennen joulua, joten jotain pientä muutosta on kuvien oton jälkeen tapahtunut. Viime päivät on vaan olleet niin hämäriä, etten ole viitsinyt juurikaan kuvailla. Ja tämä päivä vietettiin kaupungissa alennusmyynneissä... Ei niin kovin rentouttavaa, kun on näin iso porukka liikkeellä. 


Mutta keittiöstä siis. Meillä on jääkaappina tuo punainen Smeg, joka ei ole kooltaan kovin suuri. Siitä syystä me hankittiin tuollainen pieni jääkaappi lisäksi. Kuiva-aineita säilytetään tuolla uudessa ruokakomerossa, jonka mies eräänä iltana meille nikkaroi. Sinne mahtuu ihminenkin sisään, joten säilytystilaa on aika ruhtinaallisesti.


Tapetteja me ei tässä olohuoneen ja keittiön vaihdoksessa vaihdettu kuin uuteen olohuoneeseen, eli vanhaan keittiöön. Se oli pakollinen juttu, kun meillä olisi muuten edelleen kaakelit olkkarin seinässä. Keittössä on siis puolet seinistä helmiponttipanelia ja loput sitä vanhaa olohuoneen vihreää gammalsvenskan tapettia. Se kyllä yllättävän hyvin sopii ruokailutilaankin, joten olkoon nyt jonkun aikaa.


Saarekkeessa on liesi/uuni sekä parit alakaapit astioille.


Ruokakomeron oveksi valittiin joku vanha ovi mikä tuolta pihan ulkorakennuksista löytyi...


Entisen saarekkeen alakaapit laitettiin uudessa keittiössä yläkaapeiksi. 


Tässä koko keittiö. Neliöitä on varmaankin lähemmäksi 40, joten on kyllä huomattavasti tilavampaa kuin vanhassa. Olohuone on nyt siis suht pieni, 25 m2, mutta eipä sinne muuta tarvitse mahtua kuin sohvat ja telkku. 


Suurin syy tähän huoneiden vaihdokseen oli kuitenkin tuo olohuoneessa Porinmatin takana näkyvä muuri. Siihen muurataan toivottavasti ensi kesänä se ihana vanha kaakeliuuni, joka on ollut nyt laatikoissa tasan kolme vuotta.


Kyllhän tässä hommia riittää. Ne kuuluisat listat puuttuu. Ja kaikenlaista muutakin pientä...


Mutta hei ! On täällä kiva kokkailla. Kiitokset taas mun upealle miehelle, joka vaihtaa tarvittaessa vaikka keittiön ja olkkarin paikkaa ;) 


21 kommenttia:

 1. Ihanalta ja toimivalta näyttää! Tosi viihtyisä tuo ruokailutila!

  VastaaPoista
 2. Niin unelma keittiö että kelpaa kyllä kokkailla! Mahtavaa! Tykkäääääääääään hirmuisesti, facebook-tyylillä ilmaistuna! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni:) On se kyllä aika kiva. Jotain olisin ehkä itse tehnyt toisin, mutta pakko kuunnella vähän tuon miehenkin toiveita. Esimerkiksi olisin voinut haluta panelia enemmänkin....

   Poista
 3. Näyttää niin hyvältä, sekä koti että emäntä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Katri :) Musta oli pelkästään tärähtäneitä kuvia... Ja ne jotka ei ollut heilahtanut, niin ne oli takaapäin ;)

   Poista
 4. Ihan mahtava tuo kaappi! Ja hyvältä näyttää muutoinkin.

  VastaaPoista
 5. Ruhtinaallisesti tilaa! Kiva yhdistelmä vanhaa ja uutta. Ja kaupan päälle vielä keittiöapulainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tilaa on kyllä. Mä en ois uskonut, että siitä tulee noin tilavan oloinen :)

   Poista
 6. Kyllä passaa kokkailla. Keittiö on aivan ihana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo :) On muuten tullut viime päivinä kokkailtuakin ;) Nyt täytyy taas palata normisysteemeihin... Eli unohtaa leipomiset ja muut herkut. :D

   Poista
 7. Ihana keittiö! Ja kaunis koti muutenkin! :)

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihana keittiö...ja nuo pariovet...:)

  VastaaPoista
 9. Tosi kaunis uusi keittiö! Tilava ja varmasti toimiva! Ruokakomero on myös upea. Meille on tulossa uuteen kotiimme vähän vastaavanlainen "skafferi" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen komero on kyllä ihan superhyvä olla olemassa ;)

   Poista
 10. Voi että, mahtava tuo ruokakomero!

  VastaaPoista
 11. Oi mikä blogilöytö, varsinkin näin keittiöremontin kourissa pyörivälle väelle! Ihana tuo vanhan henkinen allas teillä. Me mietimme paneeliseinää ainakiin osaan seinästä ja mietimme, miten mahduttaa kaikki paitsi syöminen keittiöön, jossa ei todellakaan ole noin paljoa käyttöneliöitä. Inspiraatiota tästä kerrakseen :)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥