29.12.2013

Hyvän tuulen korttikauppa


Jyväskylässä on muutama mainitsemisen arvoinen ihana pieni puoti. Yhdessä näistä muistan käyneeni jo pienenä tyttönä. Toissapäiväisen ostosreissun lopuksi vein omat tytöt kurkistamaan kyseiseen puotiin, Harjun paperiin, joka on siis nykyään Hyvän tuulen korttikauppa. Siellä oli kyllä kaikkea aivan ihanaa tarjolla. Kortteja, teippejä, julisteita, pillejä, kalentereita... Ainakin Belle & Boo ja  OMM-design olivat hyvin edustettuina.

Löysin kivan seinäkalenterin tulevaksi vuodeksi, kortteja ja tytöt löytivät muistikirjat ja taisipa mukaan lähteä myös yksi PaaPii Design-julistekin. Korttikaupan yhteystiedot löytyvät täältä, klik ja facebookissa voi tykätä täällä, klik. Suosittelen lämpimästi! 
Pakko vielä kertoa, että me siivoiltiin tänään pihaa. Haravoitiin ja kitkettiin kukkapenkkejä. Siis mikäs kuukausi nyt oikein olikaan? Ai niin. Joulukuu. Kohta tammikuu.  


10 kommenttia:

 1. Ihania juttuja löysitte! Maidän pihassa kukkii kohta krookukset, syreenillä on pieni vihreä poikanen ja salaattiakin saisi :) Lapset kävivät pyöräilemässä, välikausivaatteissa. Joulukuun loppu, tosiaanko?

  VastaaPoista
 2. No mä en noin tarkkaan silmuja etsinyt, mutta täytyypäs huomenna valoisaan aikaan tehdä uusi kiekka pihassa;) Uskomatonta. Ja hei, vähän pienet sähkölaskut, kun on näin lämmin. Se on hyvä!

  VastaaPoista
 3. Mies tuossa yksi päivä sanoi, että pitää kohta ruohonleikkuri kaivaa talvisäilöstä esille...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä kohta melkein vois nurmikkoa ajella;) Luulen kyllä, että alkaa se talvikin jossain vaiheessa...

   Poista
 4. On tämä kyllä varsinainen talvi. Minäkin ajattelin yksi päivä haravoimista, mutta meidän pihalla on märkää kuin suolla. Ei parane mennä sinne yhtään.
  Kauniita kortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meilläkin on jossain kohdin ihan pehmoista, mutta vähän tuolla syrjempänä missä en tänään edes käynyt ;)

   Poista
 5. Täällä Naantalissa myös muutamia silmuja löysin pensaistamme...keski-euroopan talvi, onkohan se tullut jäädäkseen? Toivottavasti ei, itse kaipaan lapsuuteni talvia ja valkoista !

  Kiva blogi sinulla, terv. Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa Kirsi kun löysit tänne :) No kyllähän pieni pakkanen ja lumi olisi mukavaa... Jo ihan talviurheilun kannattajana niitä toivon.

   Poista
 6. Ihania kortteja. Toisaalta tää läminkeli näin vanhassa talossa asuessa on ihan mukavaa...ei tartte niinpaljon lämmittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä kyllä on puolensa tässä lämmössäkin:)

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥