13.10.2013

Yksi tärkeä juttu...


... keittiössä on, että tiskiallas on ikkunan edessä. Mulla oli siitä sellainen ärsyttävä päähän pinttymä. Muuten me vielä vähän tässä katsellaan tätä köökkiä, että mikä juttu laitetaan mihinkin. No ruokapöytä tulee ainakin ikkunan eteen, josta on kivaa katsella tuonne järvelle. Selma tykkää seisoskella penkillä ja huudella että KVAAK KVAAK! 


Tän jälkeen alkaa kyllä riittää tän keittiön kimpussa puuhailu ;) Joku vähän tossa edellisessä postauksessa kommentoikin, että TAAS? No puolustukseksi täytyy sanoa, että meidän vanhassa keittiössä on talon ainoa oikein iso hormi, johon saa laittaa kaakeliuunin. Nyt kun keittiö lähti, niin me saadaan muurattua se uuni sinne minne se kuuluukin. Ja olohuone on silti ihan mukavan kokoinen. 

18 kommenttia:

 1. Tykkään, että tiskipöytä on ikkunan alla....niin ja tietysti ruokpöytä...:)

  VastaaPoista
 2. Miten ikkunan pesu onnistuu? Kysyy utelias

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkuna nostetaan vaan paikaltaan. Se on sellaista mallia ;) Ja ulkopuolen voi vaikka pestä ulkoakin, kun on niin matalalla tuo ikkuna.

   Poista
 3. Minä olisin myös halunnut tiskialtaan ikkunan alle mutta meillä menee ikkunat niin alas keittiössä että se ei onnistunut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä toi ikkuna on tosiaan irrotettavissa pesun ajaksi... Mutta tiskiallas ei kyllä ole ikkunan edessä pahasti, vaan aikalailla samassa tasossa.

   Poista
 4. Tuttu allas, ihana paikka sillä teillä :) Onnea uuteen keittiöön!

  VastaaPoista
 5. Kiitti :-) Vähän täytyy hankkia kaappeja lisää;)

  VastaaPoista
 6. Niin ihana allas ja mikä paikka,huokaus :)
  Molluska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti taas Molluska <3 Maisema on kyllä tällä puolella ihan vaan tielle, mutta ihan jees silti ;-)

   Poista
 7. Allasta ikkunan eteen suunnittelin pitkään minäkin, mutta mies oli sitä mieltä, että ikkuna olis aina täynnä vesiroiskeita. Onko se? ;) Minkä firman hana tuo on?
  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hanna! Hana on Ikean, ollut toooosi hyvä. Siinä on se venytys systeemi... Jos ymmärrät mitä tarkoitan ;-)

   Ikkunassa ei nyt toistaiseksi ole ollut kovinkaan paljon roiskeita... Ja onhan se ihan iisiä kyllä vetästä välillä lastalla puhtaaksi. Tykkään kyllä!

   Poista
 8. Ihana köökki teillä, tai sit ainakin, kun joskus on valmis♥ Mulla oli mökillä kans päähänpinttymä, että allas pitää olla ikkunan edessä, ja näkymä merelle. Mut en saanu, ikkunat tuli niin alas.. saman altaan kyllä sain :) Ja onhan siinä semmonen pieni tuuletusikkunan nyt altaan yllä, ja näkyy siitä huussille :D

  Opiskeluintoa ja jaksuja!!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Teija! Kivaa kun jaksat käydä täällä ;-) Toi on kyllä niin ihanaa miten valoisaa on kun allason ikkunan edessä... Ihan toista kun tossa meitin aiemmassa keittiössä;-)

   Poista
 9. Ihana tiskiallas teillä! Minä niin toivoisin myös, että jossain kohtaa vähän vaihtaisimme keittiön tasoja ja etenkin tuon altaan, mutta eipä ole toistaiseksi mittään tapahtunut... ;-)

  VastaaPoista
 10. Heippa
  Kiitoksia inspiroivasta blogista. Olisi kiva lukea joskus siitä, miten teillä on toteutettu säilytysratkaisut esim. makuuhuoneissa. Olemme kiertäneet paljon asuntonäytöissä vanhoissa taloissa (pääosin rintamamies) ja suurimmassa osassa on huoneen sivuilla/perällä pienin (rumien) ovien takana erillinen vanha komero. Olisi hauska saada vähän ideoita siitä, miten vanhoissa taloissa voi toteuttaa järkeviä säilytysratkaisuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ;-)

   Mä voisin kyllä joku kerta kertoilla meidän komeroista. Vaikka en tiiä onko nää niin järkeviä nää meidän säilytyssysteemit;-)

   Mutt voi kun päästäis kotiin jo!

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥