13.8.2013

Sydämellä sisustettu


Aika kiva kirja. Ei kotimainen, mutta suomennettu kuitenkin. Vaihtelua kirjoihin, joissa pyörii samat lehdistä ja blogeista tutut kodit.
Multa usein kysellään, että milloin saisi tulla teille tekemään juttua kodista. Ei varmaankaan koskaan, sillä eihän tästä tule ikinä valmista. Vanhakin koti ehdittiin myydä ennen kuin sitä ehdittiin lehteen ikuistamaan ;) 


17 kommenttia:

 1. Tuo on muuten ihan totta, havahduin itse samaan kun huomasin, etten osta enää sisustuslehtiä. Blogeista näkee samat kodit useammasta kuvakulmasta ja moni bloggaaja ottaa nykyään niin hyviä kuvia, ettei kuvanlaadun takiakaan tarvitse lehtiä ostaa. Kukkaro kiittää, mutta vaihtelua kaivattaisi täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaihtelua nimen omaan tarviis ;) Ihania koteja on taatusti paljon enemmänkin, mutta ehkä ihmiset on sit yhtä vieraskoreita kuin mäkin... Olis tosi kivaa, että olis listatkin paikallaan. Ja meillähän on alakerrasta suurin osa vielä rakentamatta! Voi lääh ja puuh.

   Poista
 2. Täytyypä tutustua tuohon kirjaan. Kiitti vinkistä. :) Multakin on kyselty, saisko tulla tekemään juttua, mutta tuntuu että kaikki on vielä niin kesken. Mutta eikai se sisustus ikinä valmis olekaan, remppa sensijaan alkaakin olla tältä erää valmis pieniä viimeistelyjä lukuunottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teitä onnellisia jos on jo voiton puolella! Meillä tosiaan on vielä koko alakerta tekemäti ;) Ehkä ens kesänä... Tai sit ei.

   Poista
 3. Kiitos kirjaideasta, tota en olekaan nähnyt. Ei sen väliä Mari, vaikka koti olisi kesken. Ainahan ne on =) Kivoja, persoonallisia koteja on aina kiva lehdistä katsella. Mä olen varmaan ikuinen sisustuslehtifriikki, sillä tykkään rauhassa plarata ihan sitä paperia, netti ei riitä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään paperia selata mielummin. Se on ihan totta, mutta kun ne on niin nähty ne monet jutut jo täällä netissä, Pitää varmaan siirtyä ulkomaisiin lehtiin enemmän ;)

   Poista
 4. Totta se on, että paljon näkee samoja koteja, tosin miusta on ihana silti lukea lehdistäkin noita juttuja, lehden juttu on aina erilainen. Ja paperiversio voittaa aina sähköisen, sitä on kivempi lukea ;) Mutta totta on, että nyt on ollut blogikoteja paljon esittelyssä, meidänkin oli ja mietin samaa kun kuvia lehteen tuli, että suurin osa on jo blogissa nähtyä. Mutta toivottavasti joku edes inspiroitui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitääkin tulla käymään sun blogissa. Sieltä varmaan selviää sit lehtikin mistä teidän kodista voi lukea ;)

   Ja munkin mielestä siis paperinen voittaa sähköisen. Enpäs tiiä miksi, mutta niin se vain on!

   Poista
 5. Tää nyt ei oikeestaan liity tähän mutta huomaa Pinterestissä kuinka erilainen tyyli ja maku on amerkikkalaisilla. Ensinnäkin värimaailma on kelta-minttu-harmaa-ruskea, on muhkeita verhoja jne. Mielummin luen näitä eurooppalaisia juttuja. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mua ei kans ne muhkeat verhon härpäkkeet kiinnosta ;) Eurooppalaisuus on ehdottomasti mieleisempää tyyliä...

   Poista
 6. Ois se kyllä kiva saada teidänkin kodista lehtiversio käsiin :) kun lehdistä on vaan niin kiva selailla. Ja tervetuloa vastavierailulle meidän vanhaan kauppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta! Täytyy tulla :)

   Niin, ehkä jonain päivänä sitten uskaltaudutaan lehteen asti ;)

   Poista
 7. teillä on niin kaunista :)
  me ollaan asuttu täs meidän vanhassa talossa jo yli 10v ja edelleen on paikkoja jotka ovat hyvin hyvin kesken..niinkuin meidän yläkerran portaat ..voi kauhistus.. :) viime joulun maallalehden numeroon kun tehtiin juttu meidän perhekodista, niin monta asiaa kauniisti ohitettiin, varsinkin portaat :) lehdessä muisto säilyy ehkä paremmin kuin nämä blogien vinhaa vaihtuvat kuvat :) rohkeasti vaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se kyllä totta, että pienet keskeneräisyydet ei haittaa ;) Mutta entäs suuret ? ;)

   Poista
 8. Ei kannata ottaa henkilökohtaisesti lehtien kiinnostusta vaan muistaa, että niiden tarkoitushan on loppujenlopuksi myynti ja kaupallisuus. Jos noudattaa valtavirtamakua, niin tokihan se kiinnostaa massoja ja aikaansaa suurempia kassavirtoja kuin hiukan persoonallisempi ja vähemmän kaupallinen ote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä totta, että liiankaan persoonallinen ei ole kaupallista. Meillä ei kyllä mun mielestä ole kovinkaan persoonallinen koti. Ja siks tätä onkin varmaan kyselty kirjankin kansiin asti ;) Mutta ehkä sit jonain päivänä.

   Poista
  2. Mä lisäisin tähän anonyymin kommenttiin vielä, että kyllä se riippuu ihan lehden linjauksesta, kiinnostaako niitä valtavirta vai ei. Deko on aivan erilainen kuin Kotivinkki, mikä nyt ei tietysti ole puhtaasti mikään sisustuslehti, mutta koteja siinäkin esitellään. Toinen lehti haluaa olla edelläkävijä, ja esittelee nimenomaan sellaisia koteja, minkä ratkaisuja ei ole ennen nähty,

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥