26.8.2013

Loviisan ihanat vanhat talot


Pitihän sinne Loviisaan päästä tänäkin vuonna. Mentiin koko perhe lauantaina Helsinkiin ja sunnuntaina aamusta ajeltiin Loviisaan. Kierreltiin vähän kirppiksiä ja enemmän sitten taloja. Kauheasti ihania kohteita ja muutama uusikin  joukossa. Ilma oli upea ja kaikki oli niin täydellistä, ah!

Lasten kanala-kuume kasvoi, joten voi olla että ensi kesänä tuonne meidän omaankin kanalaan ilmestyy muutama munija. Kasvimaan teen ainakin ja tomaateille oman pienen kasvihuoneen. Niin paljon tuli taas uusia ideoita, että en tiiä olisiko kannattanut kuitenkin jättää Loviisan visiitti käymättä ;) No ei vaan.


9 kommenttia:

 1. oooh, tahdon käydä tuolla joskus :)

  VastaaPoista
 2. Me käytiin kaverin kanssa lauantaina Loviisassa. Tämä oli ensimmäinen kerta, mutta kaveri oli heti sitä mieltä, että ensi vuonna uusiksi :) tuli tehtyä niin kivoja kirppislöytöjä.. Ja nuo kanat oli aika ihania :)

  VastaaPoista
 3. Oi ne on kyllä kauniita. Tänä vuonna en päässyt mutta ensi vuonna yritän taas. Ja kanat, ne olis mukavia ja jos vielä saisi tuoreita munia,ah mikäs sen parampaa? ;)
  Molluska

  VastaaPoista
 4. Oi, te olitte siellä! Mäkin haaveilin sinne tulosta, mutta viikonloppu oli niin täynnä ohjelmaa, ettei ehditty. Onnea vielä Selmalle! Hilda onkin vuoden ja yhden päivän vanhempi, eli täällä vietettiin kaksivuotiskemuja. Olis muuten taas tulossa kirppistä, voin vinkata sulle sitten etukäteen ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kuulla kun vieraat kehuvat kotikaupunkiani! Mielemkiintoista katsoa kuvia ja mitä muut näkevät, mihin kiinnittävät huomiota. Tervetuloa ensi vuonna!

  VastaaPoista
 6. Minä olin nyt elämäni ensimmäistä kertaa Loviisassa katselemssa ja ihastelemassa toinen toistaan ihanampia kohteita. Niin kovasti ihastuin kyseiseen tapahtumaan (ja paljon jäi näkemättä) että varasin ystäväni kanssa jo yösijankin ensi vuodelle :) Tuon talon pihalla jossa on tuo kanala, on aivan todella kivasti laitettu "kasvihuone". Muistatkos? :) Varmaan täytyy vähän matkia :)

  VastaaPoista
 7. Voih, olisin halunnut mennä nyt myös ja puhuinkin miehelle, mut mentiikin mökille :) ehkä ensi vuonna?!

  VastaaPoista
 8. voi vehnä, mulla oli kans haaveissa tuonne lähtö mutta miehellä alkoi juuri kesäloma (!) eli sormet syyhys jo jatkamaan omia remontteja, jotka on kesän melkein seissy paikallaan. Ehkä ens kesänä sitten. Ja kanoista mäkin haaveilen, kyllä ne joskus vielä tulee :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille ihanista kommenteista näin yhdellä kommentilla ♥

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥