21.5.2013

Mahtilöydöt!


Kävin tänään nolaamassa itseni yksissä pääsykokeissa... Mutta ei niistä sen enempää. Kotimatkalla istuin siinä sitten miehen kyydissä kun käytiin kaatopaikalla. Muahan ei pitäis päästää sinne. Ihan siksi, että sieltä ei saisi ottaa mitään mukaansa. Oltiin siis vähän tuhmia, mutta ei vaan voitu jättää näitä juttuja sinne.

Näin heti sieluni silmin tämän härvelin roikkumassa rantakoivussa. Kaivelin vaan valkoista köyttä kätköistä ja hieno keinu oli valmis. No joutui P hieman sitä kyllä vahvistelemaan, myönnän :)
Ja sitten löytyi näin soma rottinkituoli ♥ Jipijaijee! 


22 kommenttia:

 1. On se ihme juttu mitä ihmiset heittää meneen. Ja myös se, että niitä ei toiset sais ottaa uudelleen käyttöön?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... Kai ne pitäis sit viedä johonkin kierrätyskeskukseen tms?

   Poista
 2. Ihana idea! Meillä on samanlainen tuola varastossa ja olen miettinyt pitkään että minne sen mahdutan kun on pienet tilat ja lastenhuone ja kuistikin on täyteen ahdettu :)

  VastaaPoista
 3. Tässä toinen lain uhmaaja joka ottaa kaatikselta kaiken kivan talteen. Hyvät löydöt teitkin. Onnittelut synttärisankarille!

  VastaaPoista
 4. Hauskat löydöt teit! Jännä miten ihmiset heittää tosi hyvää tavaraa kaatikselle. Viime lauantaina käytiin itse kans, yritin katsella sillä silmällä vaan ei kohille osunut mitään kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas yritän etten hirveästi katselis niitä lavoja, mutta joka kerta lähtee jotain mukaan! ;)

   Poista
 5. On kyllä tylsää, että ihmiset vievät ihan käyttökelpoista kamaa kaatiksia täyttämään. Kun olis kaikenlaisia puljuja, jotka hakevat tavaraa kotoa.

  Tällä kertaa sun onni! Hienot löydöt! Korituolit on nyt ilmeisesti taas kovin in. Tuosta keinusta on taatusti paljon iloa lapsille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon maalannut kaikki meidän rottinkikalusteet valkoisella suhumaalilla ja sisustanut niillä huvimajan ;)

   Poista
 6. Apua apua, pakko päästä kaatikselle :D

  VastaaPoista
 7. Hyvät löydöt, vaan onko niitä kaatopaikkoja vielä olemassa? Olen luullut että kaikki on ns. lopetettu ja roinaa voi viedä vain rahalla johonkin pienjäteasemalle, kuten olemme tehneet?! Roskalavoilta kuuluu löytyvän paaaaljon hyvää tavaraa suuremmissa kaupungeissa, mutta niihinkään en törmää milloinkaan:D Kauniita kesäpäiviä Siltakulmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän täällä suunnallakin se vieminen sinne maksaa... ja sit siellä on lavoja joihin lajitellaan jätteet. Sieltä lavoilta siis oon löytöni tehnyt;)

   Poista
 8. Minäkin oon tehnyt laittomia löytöjä kaatikselta, tai oikeastaan mies. Nukkekoti, penkki, puutarhatuoli... Tässä olen mielelläni lainsuojaton =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sit ollaan molemmat lainsuojattomia! Hauskaa :)

   Poista
 9. Todella typerää ettei sieltä saisi käyttökelpoista tavaraa mukaansa ottaa. Eiköhän se ole parempi käytössä kuin jätevuoren huippuna!
  Mikä suloisuus Selma on :)
  Molluska

  VastaaPoista
 10. Ei vitsi, niin legendaarista! Mennään kaatopaikalle viemään rojua ja tullaankin isomman kuorman kanssa kotiin. :D
  Ihanat löydöt kyllä teit! Oon ihan samaa mieltä, eihän noita voinu jättää sinne. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 11. Ennen kirpputoreja oli kaatopaikat. Koskahan kirpputoritkin kielletään, sehän sotii kulutusyhteiskunnan periaatteita vastaan, että kerran maksettua tavaraa puoleen hintaan toiselle myydään.

  Mutta hienot löydöt teit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei koskaan! Olis hirveetä jos ei olis kirppiksiä ;)

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥