16.5.2013

K niin kuin keittiö


Me suoritettiin keittiön uudelleen järjestely tuossa kevättalvella. Lopputulos on toimiva ja tilavampi kuin entinen versio. Tällaisen keittiön voisin rakentaa vaikka uuteenkin taloon. Ruokapöydälle jäi riittävästi tilaa, ja nyt mahtuu useampikin kokki kauhan varteen.

Jostain on tietenkin luovuttava, jotta saa uutta. Me luovuttiin pienestä kaminasta mikä keittiössä oli. Olohuone ja keittiö ovat niin yhteistä tilaa, että kun tulevaisuudessa olkkariin laitetaan kaakeliuuni, niin sillä lämpiää kyllä keittiökin. Ruuanlaittoon en puuhellaa tarvitse.
Lisää kuvia sitten joskus... Tää kalusteiden siirely johti uudelleen tapetointiin ja panelointiin. Ja valaisimetkin suurelta osin puuttuu ;)

Nyt ulos uimavalvojaks, jep, lapset ui! Ja mun vauva tuoksuu aurinkorasvalle. 
K niin kuin kesä


18 kommenttia:

 1. Kotinne on yksi kauneimmista!

  Riina

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No tottamaar. Sitä ennen täytyy vaan paneloida ja tapetoida ;)

   Poista
 3. Hui hirvee, vai uivat ne siellä jo...hrrr...! Ite meen järveen just ja just elokuussa jos on ollu tosi kuuma kesä ;) Keittiö on kodin sydän!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se munkin hipiälle tuntuu kylmältä... Mutta lapset tosiaan jo polskii. Jos ei asuttais Järven rannalla, niin eivät vielä taatusti uisi;)

   Poista
 4. Uivat?? Meijän tyttöset pyysivät kanssa uimarannalle mut sanoin jäiden vasta lähteneen ja vesi sen mukaista,hrr varmasti vilvoittaa :)
  Molluska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta vie vilvoittaa ;) Mutta eilen ne ui saunasta. Tänään jo ilman saunaa ;)

   Poista
 5. K niinkuin kaunista!

  Viikonloppuja sinne!

  VastaaPoista
 6. Hyvän näköstä! Meillä on sama hella mutta vaaleana. Ja mulla sama tarjotin :). Huh teidän uimisia, todella reipasta toimintaa!

  VastaaPoista
 7. Niiiiiiin kaunista ja ihanan näköistä, vau!

  VastaaPoista
 8. Tänään pitää itsekin koettaa, uskaltaako sitä talviturkkia vielä heittää. Lapsi kyllä varmaan =) Olette te viitseliäitä, kun jaksatte tehdä muutoksia. Se on tosin melkein aina niin, että asumalla se paras järjestys löytyy. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Ihanan näköistä, ja tuo lattia <3
  BTW blogissani on arvonta, tervetuloa osallistumaan ;)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥