5.4.2013

Se aika vuodesta...


... kun koirien mukana kulkeutuu hirveä määrä roskaa ja hiekkaa sisälle. Me ollaan ratkaistu ongelma siten, että ulkoilun jälkeen karvanaamat jää verannalle kuivattelemaan ja karistelemaan karvojaan. Sitten ei tarvitse siivota kuin yksi paikka! Varsinkin Pablon karvasta ei saa pyyhkimälläkään kaikkea ylimääräistä pois.

Siellä ne sitten kurkkii ikkunan takana.

" Päästäkää meidät sisälle! "

20 kommenttia:

 1. Voi kun meillä olisi lapsille tuollainen paikka:) Kaikki kolme kun rakastavat rypeä pihallemme muodostuneessa mutajärvessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule Ilona! Meidän ipanat sotkee verannankin niin pahasti, että kulkevat sisälle kokonaan eri ovesta ;) Joten tää toimii vaan koirilla;)

   Poista
 2. Teidän vanhaherrahan on oikea linssilude! Joka kuvassa kurkkii;) Kivaa viikonloppua teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Pablo pyörii aina mun lähellä, joten eksyy joka kuvaankin, ainakin melkein ;)

   Poista
 3. Mulla on ollut vuosia sitten koira ja muistan edelleen sen kura-ajan ihanuuden..... Uuuuuh! Mut mikä tuolla kuistilla kuivatellessa kun on niin nättiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi meidän piskit ei tykkää olla tuolla oven takana... Ellen mä oo siellä niiden kanssa ;-)

   Poista
 4. No kyl heijän siel vaan kelpaa :) Mäkään en laittas pahitteeks paria tuntia tossa korituolissa, ja jos vaikka kupin kaffetta viel sais seuraks?? :))

  VastaaPoista
 5. Samanlaisia kurankerääjiä ovat nuo lapsukaiset. Miten voi 5-vuotias vielä uida rapakossa niin, että joka paikka tursuaa kuraa?
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä nuo 8 ja kohta 7 veekin sotkevat lällissä mielellään ;-) Viikonloppuja sinne myös <3

   Poista
 6. Toi onkin ihan hyvä metodi. Täytynee itse jättää kodinhoitohuoneeseen kuivattelemaan. Jännityksellä myös mietin "jalkapesuja", kun meijän pikku-talvineitiä ei vielä ole hirvittävästi tarvinnut pestä. Kurakelien alkaessa ihan varmasti, valkoinen kun on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en raaski joka kerta pestä noiden jalkoja, joten kun kuivattelevat rauhassa, niin sen jälkeen rapisee roskat kivasti vaikka pyyhkeellä ;-)

   Poista
 7. Voi...just tulin koiralenkiltä ja koko koiruus piti taas pestä...hui mikä puuha ja ainakin kaks kertaa päivässä...tuollanen lämmin kuisti ois kyllä kivä,mihin koiruuven vois jättää kuivumaan:)

  VastaaPoista
 8. Sama huomattu, hiekkaa kantautuu jo ihan kiitettävästi sisään. Vaikka taövesta en tykkää, niin on lumivuodenajassa omat hyvätkin puolensa.

  VastaaPoista
 9. Niin on! Yksi talven plussa ;-)

  VastaaPoista
 10. Niinpä.Mulla on oma kaava=Ulkoterassilla isommat ravat pyyhkeeseen.Sitten koira kainaloon ja suihkussa huuhdotaan loput hiekat pois.Kätevää.Muuten olis kyllä hiekkaa ja rapaa joka paikka täysi.Ja voi sitä onnea sitten,kun piha on kuivahtanut=)
  Suloisia koirulaisia siellä=)

  VastaaPoista
 11. Kyllä on kovaa hommaa tuo koirien puhtaana pito. Tai oikeastaan kodin puhtaana pito :-P

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥