20.4.2013

Pihakausi korkattu !


Olen aloittanut pikkuhiljaa pihahommat. Lumen alta paljastui järkyttävä työmaa! Viime kesänä järven vesi oli niin korkealla, että päätettiin nostaa tuota meidän pihaa tuolta rannasta ylemmäksi. Siihen  ajettiin täytemaata monta kuorma-auton lavallista... Nyt on sitten nurmikon laittoa sun muuta tiedossa. Onneksi vähän on valmistakin nurtsia ja muutama kukkapenkkikin. 

Mulla on suunnitelmissa toteuttaa tänä kesänä se kauan haaveilemani kasvihuone vanhoista ikkunoista. Piirtelin jo suunnitelman ja esittelin sen tolle mun aivan liian kiireiselle rakennusmiehelle. Saas nähdä kuinka käy!

18 kommenttia:

 1. Oih, nauti omasta pihasta! Täällä yksi oman pihan haaveilija! Ihanaa kesän odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä onneks ehtii nauttiakin välillä :-)

   Poista
 2. Mietin samaa, et olis kiva saada joku pieni kasvihuone väkästyä.. Hobby Hall:ssa näin semmosen missä oli vaja siellä takana, mut jos soveltais oman tyylisen ja just vahoista ikkunoista tai parvekeovista, jotka on könöttänyt tallissa ties monta vuotta :) ..pihahommat houkuttais myös, kuhan tuo lumi sulais kokonaan tai sit täytyy alkaa levityshommiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä lumet hujahti ihan yhtäkkiä... Järvi on vielä aika jäässä ;-)

   Poista
 3. Pihalla on hyöritty täälläkin, mutta märkyys estää lähes kaikki puuhat, ja mieletön tuuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös tuuli tossa iltapäivästä. Mä sain siivottua perennapenkit ;-)

   Poista
 4. Olisihan se mukava pienen pieni kasvihuone saada pihaan. Meillä vaan ei viherpeukaloita liiemmin löydy, vaikkakin alkuinnostusta sitäkin enemmän...
  Vanhoista ikkunanpokista tulisi varmaan makee kasvihuone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis... Ei se meille tule kasveja varten se kasvihuone ;-) Meinaan istua siellä ite ;-)

   Poista
 5. Ihana kevät! Tänään on ollut ihana päivä. Suunnitelmia on ihan kiva tehdä, mutta eihän niitä kaikkia tarvitse ihan tänä keväänä toteuttaa! Rennosti siis... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei onneksi tarvii :-P Voi olla, että jää vielä hamaan tulevaisuuteen ;-)

   Poista
 6. Kovin on tutun kuuloista. Maamolassakin myllättiin koko viime kesä ja nyt on saman oloisa hommia edessä...nurmikkoa, istutuksia ja haaveissa kasvihuone. Pihahommat ovat tasapainoilua suunnittelun ja haaveilun sekä itse totetuksen välillä :)
  Ihania keväthetkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Siili:)

   Ja tosiaan taitaa olla enemmän suunnitelmia kuin toteutuvia nämä mun haaveilut;)

   Poista
 7. Ihanat piipap jo näkyvissä!! Sormet todella syyhyää jo multaan :) Tekemistä olisi vaikka kuinka mutta ei vauvan kanssa voi ja pysty tehdä ihan miten vaan ;) Nooo aikansa kutakin!
  Molluska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on kanssa ihan päiväunien aikaan nämä puutarhahommat ajoitettava. Välillä esikoinen kyllä hoitelee vauvaa, mutta ei tietenkään pitkiä aikoja jaksa vielä. Eikä kyllä tarviikaan;) Nimen omaan, aikansa kutakin;)

   Poista
 8. No kas, justiinsa postailin samasta aiheesta :) Aika järkky duuni tuolla ulkona viel oottelee... ja mäkin haaveilen kasvihuoneesta!! Siskolta oisin saanut vanhat ikkunatkin, mut toi mun ukko torppas sen ajatuksen! (kummallinen tyyppi..) Lupas ostaa mulle huoltovapaamman yksilön k-raudasta, jeah. Siirrettiin kyl hankintaa vielä vuodella, koska "muutama" keskeneräinen projekti pihalla odottaa ens vuoroaan ;)

  Mukavia puuhia, ja miten ihanaa sit, kun hommat on (ainakin melkein) tehty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä mies taas ei halua uutta ;) Ja toisaalta, ei se oikein sopis meidän talon pihaankaan... Ja oleskelutilaksi mä sen haluan. Voi olla, että sinne tulee yks tai kaks tomaatin taimenta.

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥