1.4.2013

Oli ja menikin jo.


Pääsiäinen hujahti ohi. Hyvä kun ehdin edes huomata. Valokuvia en muistanut juurikaan ottaa eikä meillä kyllä oikeastaan tapahtunut mitään sen kummempaa kuvaamisen arvoista. Pöytää ei katettu hienosti enkä syönyt ainuttakaan suklaamunaa. Kivaa oli silti. Aurinko paistaa ja tuntuu keväältä.
9 kommenttia:

 1. Ihanalta teillä näyttää ihan ilman megakoristeluitakin! Minä täällä jo keräilen koristeita pois. Johan noita on katseltu, vaikka esillä oli vain lasten tämän vuoden taidetta ja rairuohot. Vanhat koristeet jätin suosiolla vinttiin...

  Mukavaa alkavaa arkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nonna ;-) Meilläkin oli vaan lasten uusimpia tuotoksia esillä. En jaksanut kiivetä vinttiin hakemaan vanhempia.

   Poista
 2. Kevät tuli tänne meille myös. Ihana asia! Aurinkoista viikon jatkoa:-)

  Riina

  VastaaPoista
 3. Nyt tosiaan tuntuu jo keväältä, ihanaa! :)

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä vallan kiva pääsiäinen, etenkin kauniiden ilmojen johdosta. Ja melko normia meilläkin, mitä ny eilen Oskua juhlittiin. Hävetti oikeen välistä, kun matot tuulettu ulkona pyhänä ;)

  Mut ihanaa, et se on arki taas :)

  VastaaPoista
 5. Ihan hullua, kun pääsee tällätavalla kylään kutsumatta ihmisten koteihin. Varsinkin tossa kuvassa voisi kuvitella seisovansa, jossa vauveli kököttää keskellä lattiaa. Ihmeellistä tämä oikean ja virtuaalimaailman häilyvä raja.

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥