7.3.2013

PS. Huomenna on naistenpäivä ♥
Kirjoitin eilen miehelle kauppalapun loppuun pienen vihjauksen  tähän päivään liittyen. P on ihana mies, mutta nuo kaikenmaailman tärkeät päivät tuppaa unohtumaan. Ton pienen vinkin ansiosta sain pari kimppua tulppaaneita. Ja siis jo eilen, koska tänään P ei ole kotona. Että mikäs tässä:)

Kukat on miehen tyylille uskollisesti värikkäitä. Mä tykkään eniten valkoisista kukkasista, mutta miehen mielestä valkoinen ei ole väri. Se on ... valkoinen.


Aurinkoista naistenpäivää naiset!

18 kommenttia:

 1. Aika hyvin=)
  Miehet ei aina muista tärkeitä päiviä,mutta kyllä se sitten sujuu,kun jaksaa muistuttaa,monta kertaa=)

  VastaaPoista
 2. Meillä on mies muistanut nyt yllättävän hyvin, ihan ihmetyttää, että mistähän nyt tuulee.. ;D Tänään en kyllä odota mitään. Ja mun lempparikukat on kans valkoisia ja niitä se mulle yrittää yleensä etsiäkin. Viimeksi, olikohan ystävänpäivänä, kun toi mulle vaaleanpunaisia ruusuja, niin niitä ojentaessa heti huomautti, että "kun en valkoisia löytänyt...". :D

  Aurinkoista viikonloppua ja naistenpäivää, tietysti! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se varmasti sit tänäänkin muistaa ;-)

   Kyllä se P muistaa synttärit sun muut, mutta nää yhteiset päivät ei sitä paljon hetkauta...

   Poista
 3. Mun mies ei paljoa juhlapäivistä perusta, hyvä kun oman syntymäpäivänsä edes muistaa. Nyt vihjasin, että tulppaanit tarjouksessa ja näytin jopa kuvan lehdestä. Aamulla toivotti hyvää naistenpäivää joten luulen että ne kukat oli siinä :D

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Väristä viis jos saa kukkia :)

  VastaaPoista
 5. Ei taida mun mies muistaa tuoda mitään, tuppaa unohtumaan kaikki tälläiset.. voi kun yllättäiskin tulppaanikimpulla :)

  Hyvää naistenpäivää meille ihanaisille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sellasia ne miehet on ;-) Ja kun ei oota mitään, niin ei pety. Voi vasn yllättyä positiivisesti;-)

   Poista
  2. Jopas tänään pomppas, mies toikin meille kaikille kolmelle tytsälle omat tulppaanikimput <3 Hitsi, et olin iloinen ja sanoinkin jotta ehdin laittaa jo yhteen blogiin kommenttia ettei taida muistaa :D *IHANAA!* ..kyllä ne miehet osaa näköään yllättääkin.

   Poista
  3. No mähän sanoin, että voit vielä ilahtua:-P

   Poista
 6. Kuulostaa aika tutulta, kukat on yleensä värikkäitä ja usein jopa punaisia ( rakkauden väri kuulemma ) :) Valkoiset olisi ehkä kuitenkin se varma valinta... vinkki vinkki. Me saatiin tyttöjen kanssa tänä vuonna vielä oikein suklaaleivokset, siitä plussaa :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kun sait kukkia! Olin niin onnellinen ulkomailta tulleesta, herkästä tekstiviestistä. Osaa ne miehet olla kultaisiakin.

  VastaaPoista
 8. eihän sillä värillä väliä...ele on tärkein :)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥