13.2.2013

Nipan nurkka


Siinä missä tyttöjen on ollut pakko saada omat huoneet heti paikalla, on Niilo tyytyväisenä leikkinyt meidän makkarissa omassa nurkkauksessaan. Niilo leikkii lähinnä vain legoilla, joten iso pöytä ja kaappi riittävät hyvin. Nipan sänky on Hildan huoneessa, koska Hildankin mielestä yksin on vaan niin tylsä nukkua.



14 kommenttia:

 1. On se hyvä että jotkut muutkin pojat leikkivät legoilla ruusu tapeteissa eikä vaan meidän:)Onpa pojalla huikeen hienoja legoja.
  Onnea Nipalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sannu<3 Kyllä Niiloa ei ruusut haittaa;-)

   Poista
 2. Ihanan kotoisa nurkkaus. Legot meilläkin on ekaluokkalaisella suosiossa, tosin Star Wars-legot on ihan parhaita =)
  -Leinikki

  VastaaPoista
 3. Niilolla on Starwarsit tällä hetkellä kaapissa. Vähän aina vaihtelee nuo kiinnostuksen kohteet;-)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä ja kauniilta näyttää leikkinurkkaus, kelpaa kyllä leikkiä!

  Ja aivan ihastuttava blogi, hienoa että löysin tieni tänne :)

  VastaaPoista
 5. Meidänkin pojat haluaa sit uuteen kotiin (kun semmoinen tässä joskus saadaan) ehdottomasti samanlaisen Legopöydän ja kaapin kun Niilollakin. Ovat vähän väliä asiasta muistuttaneet! Ja mielelläni heille sellaisen kyllä hankinkin.

  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kivaa kun pääsette sit uutta kotia sisustamaan;-) Vähän kyllä liian kaukana tulla kylään;-) Toivottavasti uusi koti löytyy pian.

   Poista
 6. No kyl kelpaa siel äitin ja isin huoneessa <3 Kuka sanoo, että PItää olla omat huoneet? No meil nyt sattuu olemaan, mut haveilen, et joskus ne viel nukkuis samassa huoneessa ja romut olis toisessa.. ehkä sitten ku sepu vähän kasvaa, eikä tartte pelätä, et rikkoo/syö toisen juttuja? Jiotenkin ois kiva, että olis toisistaan turvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli sillon vanhassa kodissa kans kaikilla omat huoneet, mutta sillon olisivat halunneet nukkua yhdessä... Ja nyt sitten saavat nukkua yhdessä, mutta eiköhän me pian saada ne omat huoneet;-)

   Poista
 7. Toimivan näköinen ja oloinen touhupiste. Tämä toimisi meidän 10-vuotiaallekin, joka puuhaa vielä paljon legojen kanssa, silloin kun ei suhaa tietokoneella pelitaivaassa!

  ps. Ei se mun toimitus sitten koskaan saapunut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä kans toisessq nurkassa on Nipan pelivermeet. Mutta joo. No olipas tylsää jos et saa tilaustasi. Mitähän me keksittäis....

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥