20.12.2012

Luukku 20


En tykkää suunnitella etukäteen sitä minkä värinen joulu meille tulee. Meillä on aina ne tietyt koristeet mitä laitetaan ja aina tulee muutama uusikin koriste joukkoon. Yleensä lasten tekemiä enimmäkseen.Nyt meinasin kyllä itsekin väsäillä noista kuvan leivosmuoteista jotkut killuttimet. Porata reiät ja ripustaa kuuseen rautalangalla. Jotkut helmetkin niihin voisi pujotella.


Ulos laitoin kakkuvuokiin vettä jäätymään, jotta saadaan portaille kauniit pienet jäälyhdyt. Joskus olen pakastanut niitä sisällä pakastimessa, mutta nyt on kyllä riittävän kylmä ulkonakin;)
 

18 kommenttia:

 1. Mahti idea nuo kakkuvuuat. Menenkin heti kolistelemaan kaappeja ja lainaamaan ideaasi :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos hyvästä ideasta, enpä ole ajatellut että kakkuvuuat kävisi tuohonkin tarkoitukseen. :) Ehkä minäkin onnistun nyt tekemään jäälyhdyn.
  Rauhaisaa Joulua!

  t. Pirjo

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos ,kun muistutit ...jäälyhdyt vielä tekemättä ja kakkuvuokiinpa en ole ennen tehnytkään,joten nyt kokeilen....

  Ihanaista Joulua Siltakulmaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia vaan sekaisin niin kauniilta näyttää;-) Sulle myös ihanaa joulua<3

   Poista
 4. Hyvä idea tuo kakkuvuoka jäälyhtyihin. Me tehtiin perinteisesti ämpärissä.
  Kiitos joulukorteista, tulivat eilen tänne Ristikiveen!
  Mietittiin Hannan kanssa jos voitaisiin tulla tammikuussa vierailulle teille sinne Siltakulmaan?!

  Mukavaa Joulua!

  Terveisin Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Leena! Kivaa kun jätit viestiä;-) Olette erittäin tervetulleita. Olis ihanaa nähdä ennen kuin lähdette sinne kauas<3 Miettikää mikä päivä sopii ja ilmoittakaa mulle. Rauhallista joulua ja paljon terveisiä sinne kaikille<3

   Poista
 5. Hei kiitos muistutuksesta! Olisi unohtunut tämä kokonaan. Monena vuonna olen noita tehnyt mutta nyt ei ollut edes ajatuksen tasolla. Mahtava muistutus siis.

  VastaaPoista
 6. Kaunista! Ja tosiaan jäälyhtyjä pitääkin alkaa tekemään. Ne on niin kauniita! Mukavia jouluvalmisteluja sinne teille <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä! Nyt tiedän mitä teen kaapin pohjille unohtuneille, hieman jo ruostumaankin päässeill, kakkuvuoille... :-)

  VastaaPoista
 8. Kiitos minunkin puolesta hyvästä ideasta. Täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla =)
  -Leinikki

  VastaaPoista
 9. Voi kun oliskin piha että vois laittaa tommosia.Mulla olis kotona noita vanhoja kakkuvuokia.Meillä on kotona sikinsokin kaikkee väriä jouluna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä te Sannu vielä sen pihan saatte;-) Ei tiedä vaikka ensi vuonna vielä.

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥