17.12.2012

Luukku 17


En tiedä saanko tänään mitään järkevää aikaiseksi. Väsyttää! Nyt muistan mitä se vauvelin kanssa valvominen on;) Selma tykkäis vaan seurustella yöllä, kääk. Kolme yötä mennyt jokseenkin huonosti nukkuen. Mahtavaa. Joulu ja kaikki.

No mutta... Tykkään saada ja antaa kauniita lahjoja. Innostuinkin väsäilemään vanhoista tapeteista piparimuoteilla pakettikortteja. Tosi kiva liittää vaikka syötävään tai juotavaan lahjaan. Viime jouluna laitoin miehen tekemää kotikaljaa kauniiseen pulloon ja kieritin kaulan ympärille nättiä nauhaa ja pienen havun. Siihen olis passannut tällainen korttikin. Luulen.
 


12 kommenttia:

 1. Niin söpö pakettikortti <3 Sen saajahan voi laittaa sen vaikka seuraavana vuonna kuuseen koristeeksi.
  Muistahan, että joulu tulee, riippumatta siitä ehtiikö sitä häsätä vai ei. Ja se joulu on ihana, vaikka jättäisit kaikki "pakko- tehdä- ennen- joulua" - jutut tekemättä.
  Jaksamisen mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Tämä menee kyllä kokeiluun, kiitos ideasta! :)

  VastaaPoista
 3. Meiltä kodinremontoijilta taitaa kaikilta löytyä noita tapetin paloja. Tämä oli kyllä kiva idea tapettien uusiokäyttövinkkilistaan - kiitti!
  Anna sopivasti väsymykselle lupaa ja lepää jos vain saat siihen tilaisuuden. Maijan ajatus oli hyvä muistutus meille kaikille "pitäis vielä ehtiä"- ihmisille.
  Voimia ja lepoa :)

  VastaaPoista
 4. Voi koita jaksaa! Täällä jo ehdittiin juhlia, kun molemmat nukku muutaman yön ihan läpeensä...vaan nopeesti ne juhlatkin oli sitten juhlittu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä Selma on kans nukkunut tähän asti melkein heräämättä... Mutta hyvin tässä jaksellaan;-) Tsempit sinne kans<3

   Poista
 5. Komppaan Maija-kaimaani tuossa höösäysasiassa.

  Helmikuuta ja samoja fiiliksiä odotellen terkkuja täältä Eskurista

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥