10.12.2012

Luukku 10


Meinasinpas unohtaa koko kalenterin kun oli niin kivoja vieraita tuossa;) Nyt ei sitten olekaan tälle päivälle kuin pari kuvaa. Jouduin nostamaan hyasintit verannalle miehen allergian takia. Vähän harmillista, mutta onhan ne nättejä sielläkin. 8 kommenttia:

 1. Ihana joulukalenteri sulla! Minäkään en voi olla hyasinttien kanssa samassa tilassa. Tosi harmi, sillä tykkäisin niistä kovasti muuten! Mulla on muuten Maileg Nisse-kalenteri facebookissa, käy kurkkaamassa: https://www.facebook.com/Lissunnukkekoti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy ehdottomasti tulla kurkistamaan! Kiitos vinkistä:) Mäkin tykkään hyasinteistä... Pidän niitä aina sen nuppuajan sisällä, mutta sitten kun ne aukeaa heivaan ne tuonne oven taakse;)

   Poista
 2. meillä mies hajuherkkä ja mullekkin hyasintin haju on aivan liian voimakas. samoin lilja, joka tuoksuu niin kovasti, etten ymmärrä miten ihmiset pystyvät siinä tuoksussa olemaan.
  Ihanan näköistä teillä aah.
  Lillis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulle myös lilja tekee pahaa... Ja täytyy kyllä myöntää, että ei nuo hyasintitkään suurissa määrin sovi mulle. Ja oonhan mä allerginen myös joulukuuselle. Viime vuonna oli pitkästä aikaa oikea kuusi:)

   Poista
 3. No johan, olen ihan unohtanut koko hyasintit. Jouluruusuja pitelen hengissä, amryllis parka ei meinaa pysyä pystyssä. Taidan ostaa tukun hyasintteja. Onneksi ei kukaan tunnusta olevansa niille allerginen. Veranta näyttää täydellisen jouluiselta hyasinttien kera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun täytyy nyt ihan ehdottomasti keksiä uusia joulukukkia tänne kotiin hyasinttien tilalle. Jouluruusua mulla ei ole koskaan ollut. Sitä voisin kokeilla. Joulutähti ei ikinä ole ollut mun lemppari. Ja amarylliskin on mun silmään jotenkin kornin näköinen;)

   Poista
 4. Ihanan jouluinen veranta! Mä löysin Marketista vaaleanpunaisia joulutähtiä, ihania ;)
  -Leinikki

  VastaaPoista
 5. No niistä mäkin voisin tykätä! Kiitos vinkistä;-)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥