30.7.2012

Puumaja olis kiva!


Niilo yritti itse kaverin kanssa nikkaroida majaa. Kaikkein mieluisin paikka majalle oli puu. Eipä tarvinnut isukille montaa kertaa ehdotella puumajan rakennusta. Nyt taitaa olla talon vanhempi mieshenkilö majasta jopa innostuneempi kuin Nipa. Sanomattakin tietenkin selvää, että kaikki oikeat hommat on vähän retuperällä. No ei se mitään... Olenpa mäkin siellä jo istuskellut limulasin äärellä. Eilen oli harjakaiset.
Puumajasta puuttuu vielä portaat, osa ikkunoista ja ovi. Maaliakin pitäisi kuulemma seiniin saada - sisälle ja ulos. Nurkkalaudat ja ikkunan pielet toki myös. Eli vähän samat jutut uupuu kuin tästä torpastakin.

37 kommenttia:

 1. Hieno maja! Ja vettä näyttää vanhalla kotiseudulla edelleen piisaavan:)

  Liisa

  VastaaPoista
 2. Wau, ei ihme että aikuisetkin on innoissaan! Vähän sama meillä siinä leikkimökin remppa projektissa. Aikuiset eniten innoissaan :D Jääkö maja kuivalle maalle kun vesi olis normaalilla tasolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi välillä olla kuivalla maalla, mutta varmaankin yleensä järvessä;) P on sellainen, että sillä on aina tuhat rautaa tulessa. Aloittelee aina kaikenlaisia projekteja innostuessaan;)

   Poista
 3. Ihana maja! Paljonko tuossa on neliöitä ja mahtuuko sinne pikkuista pöytää eväitä varten? Olen huomannut saman, että monesti itse on enemmän innoissaan jostain lasten jutusta kuin lapsi itse. Meillekin ilmestyi sitten vihdoinkin Kupla, varsinkin miesväki on sitä pitkään ja hartaasti toivonut...http://lissunomablogi.blogspot.fi/2012/07/flower-power-of-1967.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy tulla kurkistamaan teidän kuplaa. Meillä on muuten saman vuotinen;)

   Paljonkohan tuossa olis neliöitä... Siellä on nyt sellainen ihan hyvän kokoinen pöytä ja penkki sekä muutama istumatyyny lattialla. Ihan kivan kokoinen. Edessä on kuisti, jolle voi jättää kengät. Ei matot likaannu;)

   Poista
 4. Ihana!! Pääsetkö vielä massun kanssa kiipeilemään ;)
  Ajelin ennen juhannusta teidän ohi, kun kävin katsomasssa kaverin pikkuista poikavauvaa ja ihmettelin, että miten teidän piha näytti niin erilaiselta, vasta hetken päästä tajusin, että ranta olikin vähän lähempänä taloa :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsen mä tonne majaan ihan helposti! Mutta kyllä oisin valmis tästä mahasta jo luopumaankin. Mutta menee varmaan vielä pari kolme viikkoa. Tai vielä kauemminkin:/

   Poista
 5. Onneksi majanrakennusvietti ei oo nykyajan kosseistakaan hävinnyt. Meillä kans on puussa ollut maja vuosikaudet ja aina vaan se näyttää kiinnostavan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa mennä vähän sykleissä toi kiinnostus, kun välillä ei yhtään ole Nipalla inspistä, ja välillä sitäkin enemmän. Mutta tuossa se maja nyt odottelee aina kun kiinnostaa;)

   Poista
 6. Ihan huippu maja! Kyllä lapset on onnessaan :) Täälläkin muuten ajetaan uintireissut kuplalla ja lapset nauttii takapenkillä kun ei oo turvavöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä tykätään kans kuplasta just siksi, kun ei tatvitse vöitä pitää:-)

   Poista
 7. Tosi hieno ja tulviakin saa reilusti, etten kuin majaan asti nousee vesi!!

  Meillä on samanmoinen ollut suunnitelmissa jo pari vuotta, mutta tänäkin vuonna se jäi toteuttamatta. Ensi kesänä uusi kesä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän kova töinen tuo maja... Mutta varmasti teidän pojat tykkäis:-)

   Poista
 8. Ihan mahtava! Tuollainen pitäis meidänkin saada. Suunnitelmissa ollut puheen tasolla myös jo pari vuotta. Oisitpa nähnyt meidän isännän (siis sen isomman ;) ) ilmeen kun näytin teidän hienon puumajan kuvaa.... ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siitä vaan rakentelemaan:-) Kyllä meilläkin Nipa tota suunnitteli aika kauan...

   Poista
 9. No jo on magee, ei ihme että isiin on innoissaan :) kelpaa mehukestejä pidellä ja pikku salaisuuksia siellä kavereiden kanssa jaella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on sellaista ongelmaa ilmassa, että kaikki kolme ipanaa haluis olla majassa oman kaverin kanssa supattelemassa... Pitää varmaan tehdä vuorot:-)

   Poista
 10. Minkäslaisen rakennusluvan tuo rantarakentaminen vaati? :)

  VastaaPoista
 11. P arvas, että joku tätä tulee anonyymisti kyselemään. Tähän en vaivaudu mitään vastaamaan. Jokainen voi pohtia tykönänsä:-)

  VastaaPoista
 12. Wau mikä maja ja wau millainen paikka! Meilläkin lapset ja apinamies ovat sellaista miettineet kesäkodin pihaan. Paikkaa ei vaan ole vielä löytynyt. Ei viitsisi ihan komeimpaan vaahteraan tehdä, kun pelkään, että se puu sitten kärsii. Eikä ihan naapurin tontin kupeeseenkaan taitais sopia...

  Tsemppiä masun kanssa viimeisiin viikkoihin!

  VastaaPoista
 13. Nonna: Meillä naapurit haluis samanlaisen omaan puuhun:-)

  Poistin tästä yhden anonyymin kommentin siksi, että en itse ole kertonut yleisesti kaupunkia jossa asumme, joten sunkaan ei tarvitse. Muutenkin voit miettiä omia asioitas. Maja tulee olemaan sen värinen, että sitä ei kukaan edes huomaa:-)

  VastaaPoista
 14. Ihana puumaja, loisto! Meillä on menty pihaan rakennetulla kahvilalla ja keppihevostallilla tytön kanssa, mutta kunhan poika tuosta osaa alkaa enemmän pyydellä, niin puumaja olisi paras!

  Tervetuloa kylään uuteen blogiini, joka löytyy profiilista.

  VastaaPoista
 15. Moi! Enpä oo ikinä ennen kommentoinu mitään, mutta nytpä tuli sopiva tilaisuus. Tää sun blogi on ihan ensimmäinen blogi, jota aloin seuraamaan ja aina ootan uusia ihania juttuja. Nyt meillä taitaa olla vielä samanlainen tilanne, kun tännekin perheeseen on tulossa parin viikon sisällä vauvan tuoksua ;) Mutta siis sulle on tunnustus mun blogissa, jos haluat käydä kattomassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tea ihanasta kommentista;) Tulen katsomaan:)

   Poista
 16. Mitenkähän mulle on tullut muutamana iltana mieleen teidät ja ajatus pienestä pojasta..onkohan tullut vai kohta tulossa :) :)

  VastaaPoista
 17. Mä oon täällä ihan täpinöissäni, et joko teillä siel jo vauvaa nuuskutetaan?? <3 Jollei, niin tsemppiä loppuun!

  Ja maja on HIANO! Ihan mahtava paikka! :)

  VastaaPoista
 18. Upea maja, tuolla kelpaa viettää kesäpäiviä :)

  VastaaPoista
 19. Tulin moikkaan:) Mitä Marille kuuluu?:)

  VastaaPoista
 20. Who wouldn't like to have a three house like that.
  All your pictures remembers me of my childhood in Tampere, now since many years living in Germany - have forgotten most of my Finnish...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you too. Tampere is quite near from our home;)

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥