26.7.2012

Kesä ja kärpäsetIhan pikaisesti kuulumisia. Reissut on reissailtu ja vähän remppajuttujakin tehty. Kaikista mieluisin homma mun mielestä oli se, että saatiin keittiöön lisättyä toinen ikkuna vanhan ikkunan viereen. Uskomatonta miten valo lisääntyi. Ja samalla meni järjestyskin uusiksi ja saatiin uusi suurempi ruokapöytä. Maisemaa hieman pilaa polttopuuvuori, joka melkein vetelee vertojaan Himokselle;) Ei niin harmainta aavistusta mihin saadaan kaikki klapit mahtumaan. Mieskin tässä eräänä iltana myönsi, että ahneella on p*skanen loppu.
 ♥
Muuten vähän ulkohommat seisoo. Liian märkää on ollut esimerkiksi maalailua ajatellen. Toisaalta, vielä on kesää jäljellä, joten emme ole heittäneet vielä kirvestä kaivoon.

12 kommenttia:

 1. Kaunista kesää sinne! Harvoin kommentoin vaikka usein täällä piipahtelen. Käytän sinun suosikkiblogilistaa. Teillä on kaunis koti. Näyttää upealta kun on noin suuri ikkuna keittiössä ja ruokapöytä vielä siinä edessä.

  Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Laura, että listasta on iloa. Kiitos kommentista:-)

   Poista
 2. Kesä on mennyt täälläkin keittiön laajennuksessa...ja meillekin tulee peräti neljä ikkunaa uudelle puolelle....laajensimme nimittäin erkkerin verran,ruokapöydälle väljemmän tilan,ja kaikille sivuillehan sitä piti ikkunat saada....teillä on sellaista vanhan talon tunnelmaa siellä...tykkään kovasti....

  Vielä on kesää jäljellä...toivottavasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on toisella keittiön seinällä vielä pari ikkunaa lisää. Tässä vaan järven puoli. Siinä on neljä tuollaista kolmen pötköä vierekkäin. Tulevaisuudessa tästä kyllä pitäisi tulla käynti ruoksilutilaan, mutta se onkin sitten kokonaan toinen juttu. Remppaintoa sinnekin;-)

   Poista
 3. Me on maalattu, mutta talveksi ei ole yhtään polttopuita :D
  Tuntuu että aina on joku homma rempallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kaikkea ei vaan yhtenä kesänä taida ehtiä:-) Mua kyllä hidastaa tää maha jonnin verran...

   Poista
 4. Aivan ihana tuo lattia!!
  Miten se on toteutettu? Toivotaan aurinkoisia päiviä elokuulle, täälläkin pari projektia kesken ;)

  T.V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattialankkuja on vaan kuurattu pellavaöljysuovalla. Kiitti kommentista:-)

   Poista
 5. Sellasta se on tänä kesänä ollut tämä elo, monen monta hommaa on jäänyt sateen takia tekemättä, mm. nurmikko ja pihan yleensäkin näyttää luomutilalta. Taidan ottaa jonkun pässin tuota ruohoa pureskelemaan.... ;) Mukavaa viikonloppua. ♥

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kun nyt on kesäkelit, viimeinkin! Mukavaa viikonloppua Tiina:-)

  VastaaPoista
 7. Komea on lattia! Harmi, että meidän laudat ovat niin rumat, että maalaus ainoa vaihtoehto.. Teillä kyllä todella nätti ja luonnollinen.
  Muistatko mikä malli teidän eteisen(?)tummansiniharmaa vaaleilla kuvioilla oleva tapetti on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanna, tarkoitat varmaan aulan tapettia kun meillä ei ole eteistä.... Se on joku Gammalsvenska. En tiedä vieläkö sitä saa jostain?!

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥