29.6.2012

Mietinnän alla...


Pohdinnassa joku pienehkö kesälomareissu. Hulluhan tällaisesta paikasta pitkälle lomalle kesällä lähtee, mutta ipanoita on oikeastaan pakko viedä johonkin. Kovin kauas en uskalla mahani kanssa lähteä, joten taidetaan säästää osa reissurahoista talveksi. Silloin on ihanaa päästä käymään jossain lämmittelemässä.

24 kommenttia:

 1. Kyllä vain! Rahat säästöön en minäkään tuolta mihinkään lähtisi. Asuttehan mökillä.

  Riina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riina; mä oon ollut vaan sellaisilla mökeillä joissa ei ole edes sähköjä... Eli kyllä tää on parempi kuin mökillä olo;)

   Poista
 2. No mutta tulkaahan tänne! ;) Paitsi että täällä ei kyllä lapsille ole oikein mitään... Tuo teidän kotin on kyllä aivan aarre. Uskomattoman ihana paikka. Olette onnekkaita. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voitais joskus sielläkin suunnalla pyörähtää;)

   Tässä paikassa ei ole muuta vikaa kuin jumalaton määrä töitä;) Vähän siis häiritsee lomafiilistä...

   Poista
 3. Pientä reissua mietinnässä täälläkin. Riippuu siitä saako mies pidettyä lomaa ja siitä miten Iines-kissa saa pentunsa. Ei sitä raaski pitkään olla pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä:) Ihanat oltavat teillä siellä maalla. Jos meidän ipanat olis pienempiä eivätkä ymmärtäis, niin en veis niitä varmaan mihinkään;) En ainakaan kovin kauas...

   Poista
 4. Meillä muut reissaa ja mä jään aina mahani kanssa kotiin. Ottaa suuresti päähän!! Olisin mielelläni kotona koko sakin kanssa, mutta toinen puolisko on niin erimieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tuleeko teillekin vauva? Mun täytyy tulla katsomaan sun blogia;) Meillä mies ei kyllä lähde ilman mua mihinkään ipanoiden kanssa. Tai siis mihinkään kauemmas;)Eli jotain pientä täytyy keksiä.

   Poista
 5. Ihanaa reissua, kunhan sinne asti pääsette!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei kyllä kauheasti kiinnostais reissata tällä hetkellä, mutta mitäpä sitä ei tekis lapsosten takia:-)

   Poista
 6. Ymmärrän hyvin! Koti on ihana, mut liikaa hommia. Lapsi täälläkin hyppii seinille, joten jotain pientä kotimaan matkailua aiotaan tänä kesänä tehdä. Meidän ois vähän pakko saada makkari ja kylppäri valmiiksi ennen syyskuuta. Niihin menee varmaan kaikki liikenevä aika - ja raha. Oon kyllä haaveillut ens talvena tehtävästä perhelomasta johonkin lämpimään, mut katsotaan.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella on ihanaa muuten matkustaa, mutta talo on vähän kyseenalaista jättää kovilla pakkasilla ilman lämmittäjää... Vaikka onhan tietenkin söhköpatterit;-)

   Poista
 7. Reissu tuo vaihtelua, ja siinä on loman tuntua meni sitä sitten mihin vain. Täälläkin pohditaan mitä jännää puuhaisi lomalla.

  Kesäterkuin, Elsa

  VastaaPoista
 8. Jotain pientä pitää kehittää, vuokrasin asuntovaunun viikoksi heinäkuulla niin sillä sitten mennään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tuli joskus asustettua niin paljon vaunussa, että en ihan heti halua sellaiselle reissulle. Muuten kyllä kiva reissaustapa:-)

   Poista
 9. Eksyin tänne muutaman blogilinkin kautta ja bongasi entisen kotipaikkakuntani talon, jonka olette remontoineet tosi ihanan näköisesti! Muistan, kun joskus alakoulussa kotiseuturetkellä käveltiin siitä ohi ja joku vanha miesopas selitti, että tässä on ollut kauppa (olikohan ollut 70-luvulle asti?). Joskus pari vuotta sitten huomasin ohi kulkiessani pihalla asumiseen viittaavaa liikettä ja ajattelin, että aika hullun hommaa ruveta tuota remontoimaan. Mutta varmasti kannatti, sillä ihanalta näyttää. Jatkakaa vain rohkeasti! Kurja kuulla, että olette saaneet negatiivisia kommentteja (lueskelin blogia myös sieltä ihan alusta, kun halusin varmistua paikkakuntaepäilyistäni). Sehän on vain hienoa, että joku haluaa korjata ja säilyttää vanhaa kulttuurihistoriaa. Tuo kolkka paikkakunnasta on kyllä sitä kaikista kauneinta, siellä on monta tosi kaunista taloa. Hyvää kesää teidän perheelle! Toivottavasti olette löytäneet ystäviä paikkakunnalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista:-) Mitäköhän mä oon tänne kirjoitellut negatiivisista kommenteista, kun en itsekään muista! Varmaankin jotain tänne blogiin tulleita kommentteja kun niitä aina välillä on tullut. Ei kyllä enää pitkään aikaan. Muuten on ollut palaute positiivista paikallisilta.

   Lasten kautta on tullut paljon tuttavuuksia, mutta on tuo vanha rakas kotipaikka niin lähellä, että sen puoleen ei ole ongelmia. Kohta lähdetäänkin sinne suunnalle kyläilemään:-)

   Poista
 10. Kyllä se aina lapsille on kivaa, kun kesällä pyörähtää edes pari päivää jossain...meillä myös mietintämyssyt päässä kuljetaan ja koitetaan päättää, että mihin sitä kirmataan:)
  Mää tiedän, me voidaan muuttaa teille pariks päiväks ja te muutatte meille pariks paivää:) Ei vaan, kyllä te jotain kivaa keksitte, taatusti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idis Anu! Mun vaan pitäis sit alottaa suursiivous, että kehtaisin päästää teidät tänne;-)

   Poista
 11. Meidän maalaislasten suuri kohokohta on päästä esim. ihan tavis Hop Loppiin, heh. Ei vaan, kyllähän sitä pitää muksujen kanssa liikkua vähän muuallakin kuin vain kotinurkissa. Meillä lomilla suunnataan usein siis isoimpiin kaupunkeihin, erilaisiin tapahtumiin yms. Ihanaa loppuodotusta sulle Mari!

  VastaaPoista
 12. Teillä on siellä oma kesä paratiisi♥
  Ei mekään mitään kovin ihmeellistä tehdä.Poikien kanssa tehdään Ruotsin reissu ollaan Tukholmassa yötä.
  Köpikseen olis ollu kiva mennä mutta päätettiin taas et vasta sitten kun oon töissä.Olis tullu liian kalliiks.

  VastaaPoista
 13. Oi voi millaista teillä on! Olen ihan ihastunut!!!!

  VastaaPoista
 14. Kiitos kaikille komenteistanne:-) Taisin taas pitää pienen paussin...

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥