24.6.2012

Juhannus oli meillä herttainen!

Juhannus oli ja meni. Vieraita kävi. Syötiin mahat pulleroiksi ja lapset uiskentelivat tunti tolkulla. Nyt vaihteeksi sataa. Karseeta! Mä niin toivon tulevalta viikolta aurinkoa ja lämmintä.
 ♥
 Tajusin just, että tämä oli kesäkuun eka postaus. Aika ankeeta;) Osaksi syytän huonoa kameraa. Nämäkin kuvat on otettu miehen tabletilla. Voisinkohan vauvan lisäksi saada synttärilahjaksi uuden kameran?

12 kommenttia:

 1. Mitä ihania kesäkuvia ja uimista, todellinen kesästä nauttiminen välittyy näistä otoksista, jotka mun silmiin on ihan tarpeeksi hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merikuu:-) Mä ihan vähän jouduin noita kuvia käsittelemään ohjelmalla;-)

   Poista
 2. Hyviähän nää on! Mut teillä on kyl niin ihanaa siellä sekä sisällä että ulkona, niin ehdottomasti tulis viel ihanampii kuvia uudella kameralla :))

  Toi kupla on niin symppis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teija; tai sit voi käydä niin etten ehdi opiskella kameran käyttöä ja kuvat olis ihan samanmoisia kuin nyt;-) Mutta ehkä mä ostan uuden silti!

   Poista
 3. Kuvat ovat kyllä kauniita...kesä tekee sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on kyllä paras! Vaikka nyt sataa taas aika tavalla...

   Poista
 4. Voi, että te olette onnekkaita, kun teillä on koti noin upealla paikalla. Kuvista välittyy ihana kesä! Ilman muuta uusi kamera olisi silti paikallaan. Täytyyhän sun tulevaa vauveliakin päästä ikuistamaan.
  Nautinnollista kesää teille!
  -Leinikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leinikki:-) Joo, sisällä sillä kameralla tulee aivan hirveitä kuvia, joten uusi kamera täytyy saada. Jo vauvaakin ajatellen;-) Ihanaa kesää myös sulle!

   Poista
 5. Mäkin haluan tuohon laiturille pötköttelemään. Ainut vaan, että a) se ei oo meidän, b) tällä kelillä vois tulla vähän kylmä ja c) kyljellään ei oo kiva, mut vatsallaan ei pysty, eikä myöskään selällään... ;D

  Kyllä ne kelit kuitenkin vielä paranee, ihan varmaan. Katotaan vaan, niin me ähkitään vielä tuskissamme helteissä... hope not! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä Katri kans luulen, että lämminhän tässä vielä tulee! Harmittaa kun lasten koulu alkaa elokuussa niin ajoissa ja monesti sillon on just paras kesä menossa. Mutta nyt ootellaan sitä auringon paistetta:-)

   Poista
 6. Mukavannäköinen laituri, jossa voi nauttia kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä Elsa loikoilisi enemmänkin, mutta nyt on kyllä turhan kylmä;))

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥