29.4.2012

Taas yksi...

TO DO-lista tulevalle kesälle

♥ Verannan sisähommat valmiiksi
♥Aita tien viereen. Ja ihana portti:)
♥ Talon maalaus loppuun 
♥ Ikkunan pielet ja räystäs-/nurkkalaudat paikoilleen
♥ Polttopuita ensi talveksi.

Edellä mainitut on mahdollista toteuttaa. Sitten mulla on vielä sellainen lista päässäni, jota en viitsi edes miehelle kertoa. Sillä listalla on pari makkaria ja sisäsauna...Viime kesän lista on täällä. Klik.

15 kommenttia:

 1. "Kiva" lista. Ja ehkä tuo toinen lista hyvä pitää omana tietona. =) Mä harrastan samaa...ja ei me saada ikinä sitä ekaakaan listaa aikataulussa valmiiksi.
  Tälle kesälle ollaan ajateltu katon maalaus, sekä talon maalaus loppuun. Muutamia kohtia on ilman maalia. Ja pitäisi ikkunnan puitteet rapsutella ja maalata uudestaan.
  Sitten terassi hiotaan ja öljytään.
  Pihaa laitellaan, autotalli=varasto maalataan. Tyhjennetään kellari ylimääräisestä romusta= pihakirppis ja aletaan tyhjentämään vinttejä.
  Tehdään yläkerta vasta vuoden päästä, mutta tavaraa saatava pihalle, sillä lapset muuttaa sit alas meidän makkariin. Kivaa...
  Mut se vasta vuoden päästä.

  Tsemppiä remppaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi päivä tällä viikolla sattui löytymään joku vanha paperilla oleva lista puolen toista vuoden takaa. Onneksi niistä hommista olis suuri osa tehty:) Tänä vuonna meille ei ole tulossa ketään apumiehiä, joten ei ehkä saada niin paljon tehtyä kuin toivoisin. Nyt miehellä on menossa verannan lankkujen asennus;) Mulla pyörii jo sisustukset mielessä;) Ja muuten, vintti olis täälläkin täynnä romua! Mitä hitsiä mä kaikella tällä tavaralla oikein tekisin?

   Poista
 2. Kesälistat ovat kuitenkin mielestäni kivoja, ehkä juuri siksi kun kesä, kun niitä toteutuu ja tehdään! Perjantaina vielä ajattelin kauhulla tämän viikonlopun to do listaa, mutta auringon lämmössä puuhaillessa kaikista puuhista tuli kivoja...ihana touhukas viikonloppu takana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain kans tänään suurimman osan pihasta haravoitua. Ja vein jo kasatkin pois;) Harmi kun vesi on niin korkealla, ettei ihan koko pihaa vielä voinut haravoida:/ Mukavaa sunnuntain jatkoa:)

   Poista
 3. Melko paljon listallasi onkin hommeleita :) Toivotaan poutaista kesää että saatte maalaukset tehtyä. Aurinkoista kevättä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä:) Olis ihanaa,jos olis kivat kelit... Mutta liian kuuma ei kyllä ole maalaukselle hyvä. Eikä mulle tän mahan kanssa;)

   Poista
 4. Paljon on hommaa, mutta onneksi on kesä aikaa toteuttaa :) Onhan tuota omallekkin listalle paljon kertynyt, katsotaan mitä saa tehdyksi... Hauskaa wappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eipä tässä mitään paineita kannatta ottaa;) Mukavaa wappua♥

   Poista
 5. Hih, tuttua tuo kahden listan taktiikka :D Meillä on tässä talossa jo viides remonttivuosi menossa ja turnausväsymystä on ilmoilla. Voi kun jo päästäisiin lyhyempien listojen kesiin, niihin joissa olisi vain vaikka pelkkä saunan maalaus normihommien lisäksi... Ehkä tännekin taas saadaan virtaa aurinkoisten päivien myötä :)

  Aurinkoa teille ja ihanaa odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tulee olemaan varmasti aina joku lista:) Johan joka vuosi täytyy jotain huoltohommia vähintäänkin tehdä;) Mutta en välittäis myönkään kovin pitkistä listoista...

   Poista
 6. Heissan!
  Ensinnäkin onnea masu-asukista, ihanaa ♥
  Minäkin olen lista ihmisiä. Ja listan asioita toteutetaan sitten joustavasti. Nyt kesän listalla on pihasaunan rakentaminen, tai ainakin sen alkuun paneminen. Ja puutarhan uudelleen perustamista. Remppajutut ovat tauolla meillä.

  Toivottavsti sun listalta suurin osa toteutuu, tänä kesänä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati:) Eiköhän noista suurin osa tuu tehtyä. Mieskin kyllä haluaa nämä hommat pois alta;) Maalausoperaatio on ehkä ahdistavin. Tai siis se maalin raaputushomma! Voimia saunan rakentamiseen:)

   Poista
 7. Ihanaa, että keksit käyttöä tuolle tapetille ! ♥ On aikaa vierähtänyt siitä kun sulle rullan postitin.

  Meillä muuten aidataan pihaa tässä kesän korvilla (Vilpun takia! Ja lastenkin ... ) ja pojat lupas rakentaa mulle portin :) Voin sitten postailla kuvia ! Jeeeee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden kaappien takana on vaan ne sun lähettämät jämäpalat:) Möin sen rullan;)

   Meidän portista tulee niin iso, että siitä mahtuu autolla. En oikeastaan tykkää, mutta pakkohan auto on saada pihaan;) Ja mietittiin me kahta portti vierekkäin. Kävelyä varten oma ja autolle oma. Mutta ei sellaiseen riitä tila. Yksi portti vaan tulossa.

   Jee, laita portista kuvia. Mä löysin kivan mallin yhdestä kirjasta. En tiiä vielä onko se P:n mieleen...

   Poista
  2. Ai, mä en muista edes että oon laittanut sulle myös jämäpaloja :) ! Hihi, no nähtävästi oon :) !!

   Poista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥