4.1.2012

Tilastoja sun muutaVuoden vaihteen johdosta tutkiskelin vähän tähän blogiin liittyviä tilastoja sun muita juttuja. Siltakulma-blogiin klikkaudutaan keskimäärin 1000-2000 kertaa vuorokaudessa. Jos on pitempi postaustauko, niin määrä on tietenkin pienempi. Eniten kävijöitä tulee Kaunis pieni elämä-, Ruusutapetilla-, Elämää Villahonkasalossa- sekä Maalaisunelmaa-blogeista. 

Googlesta blogiin tullaan yleensä haulla Siltakulma. Muita hakusanoja ovat mm.haisaappaat, verannan lattia, verannan remontti, vanha hirsitalo sekä husqvarna ompelukone vanha. Suurin osa kävijöistä tulee Suomesta, yllättäin;) 

Että sellaiset tilastot. Mielenkiintoista ainakin blogin pitäjän kannalta. Mukavaa, että käytte täällä ja jätätte joskus kommentinkin. Kivaa, että blogi jaksaa kiinnostaa ilman sen suurempaa draamaa;) Kiitos ja kumarrus. Postaustoiveita saa muuten esittää...
Huomenissa on uusi postaus luettavissa täällä, klik!11 kommenttia:

 1. Nuo tilastot ovat välillä hassua luettavaa. Mutta kivahan se on, että sellaisia on olemassa...

  Mukavaa märän tammikuun jatkoa sinne Hai-saappaiden kera! =)

  VastaaPoista
 2. Mun blogissa ei montaa kymmentä päivässä käy, mutta hassua on se, että jossain kohtaa kävi pari tuhatta yht´äkkiä Jenkeistä ja Etelä-Koreasta??? =) Kivoja nuo tilastot!

  VastaaPoista
 3. Minäkin tapaan aina silloin tällöin katsastaa omat Maikkilan tilastoni, ihan mielenkiintoisia juttuja paljastuu ;) Kiva kun pidät tätä blogia, aina on jotain uutta kivaa luettavaa vaikken aina niin kommentoisikaan!

  VastaaPoista
 4. Hauskoja monesti nuo tilastotiedot :)

  Ihanaa alkanutta vuotta sinne Siltakulmaankin!

  VastaaPoista
 5. Häpeäkseni tunnustan olevani varsinainen tilastoihminen. Mun mielestä niitä on älyttömän hauska seurata, etenkin just näitä, että mistä maasta/mistä blogista tullaan ja millä hakusanalla : )

  Yksi parhaimmista sanoista millä mun blogiin on joskus tultu on 'miesten sukkanauhat'!! Mitäköhän ihmettä olen kirjoitellut, ehehee

  VastaaPoista
 6. Jep,jep...ja mä taisin lukea kanariansaarilta parina viikkona =)

  VastaaPoista
 7. Tilastot on ihan hauskaa luettavaa, vaikken niitä niin aktiivisesti omien blogien osalta seurailekaan. Huvittavin oli "orjatyöleiri" tai "pakkotyöleiri" tms. joskus. :D :D Tuskin mitään muuta olen kirjoitellut, kuin ihan meidän jokapäiväistä menoa, joka kyllä välillä muistuttaa orjatyöleiriä... ;)

  Siun blogia on kiva lukea ihan työnkin puolesta, kun työksemme korjaamme vanhoja hirsitaloja ja rakennuksia.

  Ihanaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. Hei. Tuohon edelliseen postaukseen liittyen kysyisin, että kuinka olet laittanut verhot kiinni tankoon? Näyttää tosi hienolta :D Itsellänikin on valikoima vanhoja tankoja odottamassa, nipsuja ei kuitenkaan riittävästi...
  T. Anne

  VastaaPoista
 9. Kiitos naiset kommentin jättäneet;)

  Anne; tossa verhossa oli niin iso kuja, että tanko mahtui sisään! Eli en tarvinnut nipsuja;)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥