19.1.2012

Ruokakomero - tosi hyvä keksintö!


Ruokakomero ei tosiaankaan - niin kuin ei mikään muukaan meillä - ole vielä valmis, mutta pakko kuitenkin vähän kehuskella;) Vähänkös siitä tulee entistä ihanampi kun laitan sinne vielä hyllypaperit ja vähän panostan noihin pakkauksiin ja purnukoihin. Parasta kuitenkin on se, että mikron sai laitta komeroon piiloon. Mukavaa! 


Täälläkin on uusi postaus, klik!

12 kommenttia:

 1. kauniilta ja ah niin kotoisalta näyttää. Itse mietin kanssa, että porukat tekee hienoja keittiöremontteja ja ihan jok´ikisessä on muovinen mikrokammotus paraatipaikalla. Oi miksi? sama koskee integroituja mikroja - ei ne ole kauniita.
  Nina

  VastaaPoista
 2. Sitten semmonen juttu että kandeepi laittaa kaikki jauho + kaakao, sokeri yms. todella tiiviisiin astioihin. Pari vuotta satavuotiaassa on opettanu, että nopsaan tulee jauhokoisaa tms. jos vaan pussissa pitää komerossa. Mutta eihän teille välttämättä ... :) Tasolla pidän sit muroja yms. niihin tasolla oleviin ei tuu öttiäisiä. Eikä muutenkaan, (enää!) jos pitää komeron siistinä ja jauhot siis tiiviisti. Öh. Mutta siis ruokakomero on mahtis ihana :)

  VastaaPoista
 3. Ruokakomero on mun haave, ovi sille jo olisi, mutta ei karmia eikä komeroa.
  Kyltti on hauska :)

  VastaaPoista
 4. Meillä kans ruokakomero remppa menossa ja hirvee pohdinta et minkä värinen ja millaset hyllyt, yms. :) Meidän on vaan pikkusen isompi komero, sellainen walk-in, rappusten alus malli... Mikron hirvityksen kohdalla meillä päädyttiin yhdistelmään uuni ja mikro samassa, tilaakaan ei kyllä olis ollu molemmille kapistuksille.

  VastaaPoista
 5. Meillä oli kanssa ruokakomero, kun asuimme Yhdysvalloissa, vaan eipä ole enää :-(

  Ihana tuo ajanpatinoima ovikin, kun siinä on vielä tuo teksti.

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 6. Ruokakomero on kyllä yks vanhojen talojen parhaista puolista! Meillä se on purettu pois aiempien asukkaiden toimesta avoimemman tilan saamiseksi.
  Mut oishan se ihana saada mikro piiloon. :)

  VastaaPoista
 7. Niin kodikasta taas. Mä niin viihtyisin teillä, istuisin vaan ja ihastelisin.

  VastaaPoista
 8. Oi voi!
  Nyt kyllä oli niin "paha" postaus, että yllättäen meillä on rakenteilla kovaa vauhtia ruokakomeroa vanhojen rappujen alle..:)
  Mistä ihmeestä olet saanut tuon ihanan kyltin oveen???
  Kiitos siis inspiraatiosta ja hyvää jatkoa teille!
  terkuin Kerttuli

  VastaaPoista
 9. Miekin tahtoisin ruokakomeron, vaan eipä taida mustikkamäen torppaan sitä tulla.
  Ihana. :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista;) Kyltti on Metsänkylän navetasta

  VastaaPoista
 11. Näköjään niinkin vanha idea kuin ruokakomero voi hyvin vielä tänäkin päivänä, kunhan asianmukaisesta päivityksestä on huolehdittu. Kivan näköinen komero.

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥