21.12.2011

♥  MeRry ChRIstMa

Napsaisin muutaman hämärän kuvan meidän keskeneräisestä joulukodista. Kuusi töröttää jo paikallaan ja muutenkin on aikalailla kaikki tehty mitä meinataan. Huomenna kun olen töissä, saa mies ja lapset käydä ruokakaupassa. Perjantaina lorvaillaan kotona, mutta lauantaina suunnataan siskon luokse yökylään. Ei olla ikinä oltu yhtäkään joulua ilman toistemme seuraa, emmekä tee poikkeusta tänäkään vuonna. Se on ainakin yksi perinne josta haluan pitää kiinni. Ehkäpä ensi vuonna ollaan meillä. Tänä jouluna on vielä liian kesken hommat.

Mutta nyt siis joululomalle lompsis!

Ai niin! Huomenna on Ennenvanhassa juttua... Että klik vaan!









20 kommenttia:

 1. Niin tunnelmallista! Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 2. Ihanan jouluista! Tosi kaunista :)

  Siispä oikein merry x-mas sinne myös!

  VastaaPoista
 3. Kaunista!
  Ihana perinne teillä.
  Mä en ole montaakaan joulunaikaissta juhlapäivää viettänyt veljieni kanssa sen jälkeen, kun muutin 17vuotiaana pois kotoa. Ehkä joskus. Ne menee aina vanhemmilleni ja meillä tapana viettä joulua miehen perheen kanssa. Tapaninpäivänä näen aina vanhempani. =)
  Sulla ja mulla onkin sitten sama postauspäivä. Hih!
  Huomiseksi juttu tarvii vielä keksiä ja tehdä...

  VastaaPoista
 4. Teillä kun on tuollainen keraaminen nuppi, niin onko siinä miten pitkä se "ruuvausosa", yleensähän se on joku nelisen senttiä? Saako sellasta helposti lyhennettyä vai töröttääkö se kaapin sisäpuolella monta senttiä yli?

  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Vau mikä jouluperinne. Minä yritin ehdotella siskolle että olisi vietetty yhteinen joulu 8 lapsen kanssa. Vielä ei onnistunut :)

  Mukavaa ja rauhallista joulun aikaa kauniissa kodissanne!

  VastaaPoista
 6. Teillä on niin jouluista! Hyvää joulunaikaa teille!

  VastaaPoista
 7. Ei näytä tänne lainkaan keskeneräiseltä, kaunista ja jouluista :) Mutta ihana on perinne, meillä vietetään ensimmäistä joulua nyt täällä kotona ja minun vanhempani ja veljeni tulevat meille.

  Iloista joulua Siltakulman väelle!

  VastaaPoista
 8. Siis niin ihana joulukoti teillä♥Voi että sentään.
  Me ollaan aina oltu vanhemmillani kaikki joulut ja veljen perhe myös.
  Tänä jouluna me ollaan ihan vaan oman perheen kesken.
  Kaikki on vielä vaiheessa ja mietityttää miten kaikki sapuskat ja muut saan hoidettuu.Koitan olla ottamatta ressiä.Kun vaan mies pääsis jo joululomalle.Ei toivookaan.Tapaninpäivänä sitten taas jo töihin.Sijaispula:)

  VastaaPoista
 9. Olkoon vaikka miten keskeneräistä, mutta ihanalta ja tunnelmalliselta näyttää! Oikein suloista ja rentouttavaa Joulua!

  VastaaPoista
 10. Ihanan tunnelmallisia kuvia Mari. Hyvä on joulua tässä kodissa viettää! Oikein ihanaa ja rauhallista joulua sinulle ja perheellesi. Samoilla kulmilla mekin joulua vietämme, tai siis niillä entisillä, jossa joskus nuorempana asustelit ;-)

  VastaaPoista
 11. Kaunis joulukoti! Niin seesteisen tunnelmallinen. Me ollaan joulut nykyään aina kotona, miehen vanhemmat tulee meille aatoksi. Meillä on hiukan haasteellista viettää joulua mun siskon perheen kanssa, mutta olishan se kiva, jos vaan voisi onnistua. Nauttikaa te siskojouluista!
  Hyvää ja Iloista Joulua koko teidän joulupoppoolle <3

  VastaaPoista
 12. Ihana tunnelma välittyy kuvistasi :)

  Lämmintä Joulua! ♥

  VastaaPoista
 13. Mekin olemme aattoillan siskoni luona,avaamme lahjat ja soitamme kotiimme Suomeen.
  Joka vuosi pettymys on suuri,kun siita aattoillan joulutunnelmasta lahtee ulos,niin ei joulusta tietoakaan...taalla ei juurikaan joulua vieteta...
  Hyvaa joulua sinulle!!!!

  VastaaPoista
 14. Kiitos hyvän joulun toivotuksista:) Ihania ootte joka iikka♥

  VastaaPoista
 15. Iik, kuinka tunnelmallista ja viihtyisää, kotoilunkin ainekset ovat koossa.

  Iloista Joulua!

  t. elsa

  VastaaPoista
 16. Oi kuinka kaunis koti teillä!:) Joulu meni jo, mutta eksyin silti tänne ihastelemaan teiän joulua ja blogiasi ylipäätään. Mukavaa uuden vuoden odotusta!

  -veera-

  VastaaPoista
 17. Piitu; en ollut huomannut aiemmin kysymystäsi, mutta kyllä siinä nupissa on sellainen pitkä ruuvausosa... Kaipa sen sais rautasahalla lyhennettyä;)

  Kiitti kaikille joulutoivotuksista ja muistakin:)

  VastaaPoista
 18. Ihana matto, mistä olet moisen hommannut?
  :)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥