5.12.2011

Joulun tunnelmia katselemassa

Loviisan ja Porvoon reissu tuli tehtyä! Emme sitten loppujen lopuksi yöpyneet hotellissa, vaan Tuulikin luona Helsingissä. Tuulikki on se ihana rouvashenkilö, joka lahjoittaa meille huonekaluja ja asuu kesäisin tuossa naapurin sievässä mökissä. Talvet hän viettää Helsingin asunnossaan, joka on upea vanha huoneisto keskellä pääkaunpunkia. Ja aina olemme sinne tervetulleita. Ja kyläilyyn kuuluu myös lastenhoitopalvelu;) Saatiin siis miehen kanssa kaksin kiertää vanhat talot ja sitten vielä shoppaillakin.

Tässä muutama hassu kuva, jotka muistettiin ottaa. Joulukoteja oli tänä vuonna kuusi kappaletta ja niistä tuli kyllä jouluinen olo. Kotiin päästyämme aloin heti siivoilla ja koristella;) Havuja täytyy hakea metsästä, sillä verannan ikkunoihin askartelemme jotain jouluisen somaa niistä...

10 kommenttia:

 1. niin ihanan näköistä! ja ihana myös teidän Tuulikki!!!!<3

  VastaaPoista
 2. No teilläpä on hyvin pullat uunissa;) Kauniit kuvat. Riina

  VastaaPoista
 3. Kovin on kaunista ja ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 4. Mäkin yritin vähän kärttää vastaavaa reissua mieheltä sunnuntaille, mut ei sitten lähdettykään... Mut näistäkin kuvista saa tunnelmaa, ja ehkä mä vielä ennen joulua tuonnekin pääsen piipahtamaan. :)

  VastaaPoista
 5. Voi että...tuli ikävä aikaa jolloin asuimme Koskenkylässä...Porvoon ja Loviisan välissä...ei silloin ollut vielä "avoimia ovia"Loviisalaisten koteihin...asuisinpa vielä siellä...huokaus..(muuten,olen ajanut ajokortin Loviissa)

  VastaaPoista
 6. Jokaisella pitäisi olla oma Tuulikki kuulostaa niin ihanalta rouvalta hän. Ja upeita ovat myös joulukodit :)

  VastaaPoista
 7. Kauniit havukranssit. Pitäis itsekin keretä tekemään jonkinlainen havukranssi. Ajattelin kokeilla mäntyä, kun myrskytuulten tiputtamia oksia on paljon tuolla metsässä.

  VastaaPoista
 8. Onpas teillä ihana naapuri!

  Mulla on nippu havuja lasikuistilla, kunhan jostain löytyisi aikaa tehdä muutama kranssi. Havukoristeet vaan kuuluu vanhoihin taloihin.

  VastaaPoista
 9. Minua olis aina kiinnostanut nuo talokierrokset, mutta en päässyt kesällä Kokkolassakaan pihakierroksille. Toivottavasti joskus tärppää.
  Hyvää Itsenäisyyspäivää ja joulunodotusta!

  VastaaPoista
 10. Kiitos ihanista kommenteista:) On nuo kranssit sun muut kyllä niin somia;) Pistelevät kyllä aika tavalla kun niitä käsittelee;) Ja sit jos on vielä sormet jäässä... Niin kuin mulla aina on;)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥