27.10.2011

Mustasukkainen


Kudoin itselleni mustat sukat. Aika huono väri taloon, jossa asustaa kolme valkoista koiraa. Vaikka imuri onkin meillä käytössä lähes tulkoon joka päivä...Mulla jatkuu sairasloma. Kipeä kurkku ja kuumetta.

14 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset sukat, varsinkin farkkujen seurana. Mä oon tehtaillut pipoja, nyt yritän tehdä valmiiksi keskeneräisiä villasukkia (niitä on parit-kolmet) ja sitten voisin kans tehdä vaihteeks noita pitkävartisia sukkia.. Koitahan parantua pikaisesti!

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Mä tilasin joulupukilta lähes vastaavanlaiset mutta valkoiset. Mun ehkä olisi pitänyt tilata mustat kun meillä on musta koirakin. ;) Yksi vaan mutta melkoinen karvantiputtaja.

  Pikaista paranemista!! Täällä sama tauti.

  VastaaPoista
 3. Hienot, mä olen kanssa mustia yrittänyt löytää, mutta näköjään se on uhanalainen väri valmiissa villasukissa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan pitkät sukat, toivottavasti lämmittävät ja parantavat :)

  VastaaPoista
 5. Eiks oo kivempi sairastaa ihanat sukat jalassa! Toipumisia!

  ps. Minäkin tilasin joulupukin muorilta tuollaiset valkoiset... =)

  VastaaPoista
 6. Hienot sukat, tuollaiset voisin haluat itsellekin, jos ei olisi sitä valkoista koiraa :P Dalmiksesta lähtee niin sikana karvaa, että vaikka olisit just imuroinu niin parin tunnin jälkeen näyttää siltä, ettei kukaan oo pariin viikkoon siivonnu :P

  VastaaPoista
 7. Onpa kauniit sukat! Meilläkin pitäisi jonkun alkaa kutomaan sukkia, mutta vielä ei ole kukaan tarttunut puikkoihin (myssyjä on ilmaantunut kyllä naulakkoon).

  Karvoja tuottaa meillä mustan koiran lisäksi yksi valkoinen ja yksi harmaankirjava kissa... Että valkkaa siinä sitten sukanväriä :D

  VastaaPoista
 8. Oot sä Mari kyllä ahkera, jotain supernaisten sukua?? :D Mä vaan suunnittelen neulovani itselleni jotain tuollasta, kun sulla on sukat jo valmiina!

  Kauniit sukkaset. Toivottavasti lenssu paranemaan päin!

  VastaaPoista
 9. Päädyin blogiisi Pikku-Pihlajan kautta ja heti vastaan tuli aivan ihanat sukkaset :) MInulla on nyt syksyn innoittamana meneillään tällainen kutomisvaihe, mutta aika näyttää kuinka kauan se innostus jatkuu. Muutama keskeneräinen työ on tuolla lankakopassa menneiltä vuosilta. Olen pysytellyt tällaisissa helpoissa (pipo, kaulahuivi. jne) mutta haaveilen tuollasten ihanien pitsisukkien kutomisesta <3 Kun vaan sinni riittäisi. Ehkä uskaltaudun vielä tänä vuonna yrittämään.

  Meillä on myös imuri jokapäiväisessä käytössä, kiitos kahden mustan kanin. Ja sitä höytyväistä karvaa onkin sitten joka paikassa... Eli ei valkoisia sukkia! :)

  VastaaPoista
 10. Kauniit tuli! Musta-lanka ei myöskään ole niitä helpoimpia neulottavia...

  VastaaPoista
 11. Hienot sukat, jälleen kerran! Toivottavasti olet jo parantunut :)

  VastaaPoista
 12. Ystäväni kutoi mulle viime vuonna vastaavat harmaat sukat mutta oon pitänyt ne jo puhki, ne olikin lähes aina jalassa! Täytyis tilata uudet kun omat taidot ei riitä. Pikaista paranemista! :)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥