9.9.2011

Viikonlopun maalausurakka
Viikonloppuna olisi tarkoitus maalata talon tienpuoleinen seinä. Raaputettukkin on jo niin peevelisti! Saatiin jo eilen meille siskon lapset kylään ja meitä onkin täällä nyt kunnon talkooporukka paikalla:)

Tykkään tosi paljon laittaa kuvia tuonne facebookin puolelle, joten kannattaa käydä myös siellä joskus kurkistelemassa, klik!

10 kommenttia:

 1. Voi että, lähetä meillekin päin hippunen remontti-intoa, täällä on ihan väsähtänyt pariskunta :)

  Toivotaan hyvää maalaussäätä!

  VastaaPoista
 2. Ai maalaatte silleen venäläisesti, että tielle näkyvä julkisivu vaan :)))

  VastaaPoista
 3. Pilvitarha; Nyt on pakko pakko pakko rempata kun ehkä ei sada;) Lähetän nyt tätä remppaintoa! Ota kiiiii!

  Nanna; Jep, justiinsa jetsulleen niin:))) Ens kesänä katos rakennetaan tonne järven puolelle yks laajennus vielä ( jos jaksetaan;) ), joten ei nyt kande siis paneutua sinne vielä. Että venäläisittäin siis;)

  VastaaPoista
 4. Mä nimittäin ehdotin mun miehelle tuollaista venäläisittäin maalaamista myös, kun ei millään koko tönöä jaksaisi. Terassihan meillä on jo siihen tapaan maalattu. Kaiteet valkoiset tielle ja naapureille. Omaan metsään ilman maalia :D

  VastaaPoista
 5. Nanna; meillä oli vanhassa talossa kans sama käytäntö;) Ihan hyvä systeemi! Mä en ainakaan nyt jaksaiskaan enempää;)

  VastaaPoista
 6. Teidän talosta tulee kyllä tosi upea. Ihan mieletöntä (ja uskomatonta) kun jaksatte olla noin ahkeria. Meillä "pelkkä" maalausurakka ja päivittelen jo sitäkin miten ikinä saadaan aikaan :) Se vielä puuttuisi jos jotain pitäisi raaputella pois.

  Työiloa ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Hyvä loppukiri ennen talvea. Meillä on pakko nyt jättää maalaamiset ensi kesään ja keskittyä polttopuihin. Muuten ei uunit lämpene talvella.

  VastaaPoista
 8. No voi jee, nyt vasta kuulin tuosta venäläisittäin maalaamisesta, kun koko talo on maalattu :))

  VastaaPoista
 9. Vai että venäläisittäin! =) =)

  VastaaPoista
 10. Kiitti kaikki ihanaisetnaiset:) Me ei miehen kans kumpikaan oikein osata olla paikallaan... En tiiä onko meillä sit diagnosoimattomat ADHD:t;) Aina vaan pitää tehdä jotain... Oikeastaan rasittavaakin.

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥