8.9.2011

Äitiii! Mää haluun oman huoneen!

Hilda halusi oman huoneen, heti. Ensiavuksi käännettiin vanha kaappi vähän tylsästi keskelle huonetta. Kaapin Niilolle jäävän puolen päällystin vadelma-tapetilla, jotta olisi siisti ratkaisu velipojallekin. Hilda on tyytyväinen ja jaksaa odottaa taas vähän kauemmin oikeaa omaa huonettaan. Tykkään kyllä kovasti näistä värikkäistä lasten huoneista, mutta nyt katselen tuonne keittiö-olohuonetilaan jotain vähän hillitympää;)
11 kommenttia:

 1. meillä on vähän sama tilanne; kaksi vanhinta vinkuvat omaa huonetta. well, what to say tyhjästä on paha nyhjästä. nyt kaikki neljä nukkuvat samassa huoneessa. ehkä jo ensi vkonloppuna järkätään kaksi + kaksi eri huoneisiin. ihan kiva, pääsee pitkästä aikaa mööbleeraamaan :)

  VastaaPoista
 2. Niin iloista ja aurinkoista toi tapetti!
  Meillä ekaluokkalaisesta taas tuntuu vielä kovin yksinäiselle nukkua omassa huoneessa. Haluais siskon tai veljen kaveriks, mutta kun ei ole. Unilelutkaan ei tahdo auttaa.

  VastaaPoista
 3. Oon seurannut jo kauan tätä sun blogia ja myös sitä sun edellistä (vaikken oo aiemmin saanu aikaseksi kommentoida mitään). Sulla on niin samanlainen tyyli sisustaa ku mulla, ja huvittaa aina, että todella monesti kun oon ite laittanut jotain juttua mistä tykkään, niin kohta kuvaat blogissasi samanlaista juttua teiltä! :D Vaikka ei tunneta toisiamme, eikä mulla ole blogia saatika kuvia meidän talosta missään :)

  -Tarja-

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä!

  Meilläkin lastenhuoneisiin on kertynyt värejä reippaasti, mutta jotenkin olen jarrutellut meidän makkarissa ja olkkari-keittiössä. Ihan hyvä tasapaino siis!

  VastaaPoista
 5. No on kyl ihanan värikästä! Tyckertycker! :)

  VastaaPoista
 6. Mä rakastan tuota teidän lastenhuoneen tunnelmaa! Ja muutama hillitympi huone tulee joskus tarpeeseen ja oikeastaan vain korostaa niitä värikkäitä :)

  VastaaPoista
 7. Mul on kaans pari tapettimallia tuosta Vadelmasta ja mietin niitä meidän pikku poikien huoneeseen...värisävynä se jossa sitä turkoosia ja sit tuo sama kuin teidän pienillä...toisaalta vihteä atomikin tuntuu hauskalta..täytyis löytää sellainen "ajaton" ratkaisu...

  Mutta tämä(kin) talo alkaa näyttää suloiselta teidän remontin jäljiltä..

  Syysterkuin Mi-Ma

  VastaaPoista
 8. Vankavesi; mä tykkäisin että olis avaraa! Nyt ei oo kun kaappi töröttää keskellä huonetta;)

  Peppi; no kyllä meilläkin tykkäävät NUKKUA samassa, mutta muuten kaipaavat omaa rauhaa:)

  Tarja; aika hassua:) Olis kivaa nähdä teiltä kuvia. Perusta blogi!

  Nonna; sellaista tasapainoa mäkin kaipaan:)

  Maikki ja Teija; kiitti naiset:)

  Mieli; no niin mäkin ajattelen:) Vaaleaa siis tulossa olkkaan ja keittiöön:)

  Mi-Ma; kiitti kommentista! Eikö sulla ole enää blogia? Jos on niin tule kertomaan, jooko?

  VastaaPoista
 9. Toi vadelmatapetti on niiiiiiin ihana! Meillä myös monessa paikkaa! :)

  VastaaPoista
 10. Jep, tulen kyllä kertomaan blogista...nyt sellaista ei ole, muuta kuin itselleni vain...=)

  Mi-Ma

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥