4.8.2011

Torstai-siivouspäivä

Hiippailen täällä ympäriinsä vielä aamutakissa ja eilinen nuttura päässäni. Yleensä en malta pukea vasta kun olen siivonnut. Äsken passitin lapset ulos sorsia syöttämään ja jäin itse siivoilemaan.

Muistatteko kun haaveilin viime syksynä kanoista? Klik. No ei me niitä ainakaan vielä hankittu. Ja mikäs siinä, kun rannassa käy kokonainen sorsaperhe aamuin illoin kylässä. Niille on kaikille keksitty nimetkin. Mutta taidan palata joskus myöhemmin asiaan. Nyt siivoilemaan:)

8 kommenttia:

 1. Meillä kans on torstai perinteinen siivouspäivä. Tosin tänään jää väliin kun huomenna mattopyykille meno, eli taidankin siivota vasta huomenna=)

  VastaaPoista
 2. Elä liikaa rehki jos siellä on niin kaunis päivä kuin täällä. Ihan harmittaa olla sisällä syömisten ja nukkumisten takia!

  VastaaPoista
 3. Torstai on meilläkin vakkarisiivouspäivä. Perjantaina on kiva alottaa viikonloppu heti töitten jälkeen, eikä tartte enää miettiä sit sitä pakkopullaa = ) Nyt tosin kesällä rytmit hakusessa, siivotaan kun jaksetaan =))

  VastaaPoista
 4. Meillä oli pienenä omat nimikkoankat koko perheellä. Syksyllä ne pistettiin pataan. Siinä ei ollut mitään ihmeellistä, kun isä oli metsästänyt aina ja riistaa oli syöty. Mutta kiva muisto noista ankoista on jäänyt!

  Nyt taitaa olla jo superpuhdasta teillä!

  VastaaPoista
 5. Kanoistakin mä haaveilen Automiehen kanssa. =) Se rakastaa kanoja!
  Mut ei taidetaa saada hankkia niitä tänne kun naapurit liian lähellä. Mutta seuraavaan taloon sellaisia kyllä tulee.

  Meillä on kanssa torstait siivouspäiviä. Tosin mä vaan imuroin tänään.
  Siivosin KOKO viime viikon yli 8h joka päivä. Tein suursiivouksen.
  Eilen tuli sähkömies ja sai aikaan täydellisen sotkun meille. Myös mies repi portaiden yläpuolelta seiniltä kaiken paljaaksi sähkötöiden takia. Meinas kyllä itku päästä kun näin sotkun.
  Oli niin turhaa jynssätä yhtään mitään...
  Joskus pitäisi kuunnella isäänsä...hän sanoi, että siivota kannattaisi sitten vasta kun koulut alkaa. Olis hommat sit ohi. Niinpä!

  VastaaPoista
 6. Aika unelma kun saa sorsia syöttää omassa pihassa :)
  Mulla on perjantai ollu perinteisesti siivouspäivä, pitäis nyt saada inspis taas...

  VastaaPoista
 7. meillä ei ole varsinaisia siivouspäiviä enää ollenkaan, siivotaan kun on tarvetta:) aikaisemmin meilläkin oli joka perjantai siivouspäivä:)
  lillukka

  VastaaPoista
 8. Thank juu te kaikki:)

  Meillä taitaa olla siivouspäivä joka päivä. TOrstaisin siivoan vaan tosi kunnolla;) Rakastan siivoamista ja siistiä kotia:)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥