13.7.2011

Jakkarainen

Miehen pappa oli tosi näppärä käsityöihminen. Harmillista vaan, että tuotoksista suurin osa on pahkajuttuja. Meistä kumpikaan ei tykkää pahkakalusteista, joten tähän asti meillä ei siis ole ollut Konsta-papan käsitöitä esillä. Viime viikolla mies oli kuitenkin saanut äidiltään pappansa valmistaman jakkaran. Väri oli aika synkkä eikä tuonut kauniita muotoja esille. Sutaisin pintaan vähän pinkkiä ja kuinkas ollakaan! Ihanahan siitä tuli. Arvasin:)
13 kommenttia:

 1. Kylläpä tosiaan maali teki hyvää jakkaralle! Oikein hieno ja todellakin nuo jalkojen muodot pääsevät oikeuksiinsa!

  VastaaPoista
 2. Ei samaks jakkaraks uskois! Tyttömäinen tuli :)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihana jakkara. Voi nuo vanhat löydöt on sitten niin ihania. Minulla ei ole mummolasta, kuin joitain kannuja ja papan työkaluja. Kannut on menneet huonoksi sisäpuolelta, mutta kelpaavat koristeeksi mainiosti!

  VastaaPoista
 4. No mutta kylläpäs tuli ihan erikoisen suloinen jakkara! Muutenkin ihanan kesäisiä ja kauniita kuvia tullut viime näkemän. :)

  Kivaa kesän jatkoa Siltakulmaan! :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 5. Hauska jakkara. Minä sytyttelen talvisin talon uunit tuollaisella pienellä jakkaralla istuen.

  VastaaPoista
 6. Nätti jakkara! Laita ne pahkatkin rohkeasti esille, ne ovat oman aikansa tyypillisiä käsitöitä. Itsellä kesti kanssa vähän aikaa oppia arvostamaan niitä, mutta nyt ne ovat mielestäni just niitä juttuja jotka tekevät tästä mun kodin.

  VastaaPoista
 7. Namu jakkara. Meillä myös yksi jakkara odottelee maalausta, tosin vielä en tiedä mitä väriä sutisin, keltaista, vihreää vai vaaleanpunaista...välillä mietin että oiekastaan tyykkään siitä ihan sellaisenaankin, hih :)

  VastaaPoista
 8. Ompa jakkaralla ihana väri, oikea ranskanpastilli.

  VastaaPoista
 9. Kiitos jakkaran saamista kehuista:)

  Anonyymi; mun mielestä ne pahkajutut on upeita ja taitavaa käsityötä, mutta eivät sovi meille... Meillä on ollu niitä kyllä vanhassa kodissa välillä esilläkin. Mutta ovat niin isoja. Ja en tykkää puun väristä. Ne on lakattu!

  VastaaPoista
 10. Pinkki istuu hyvinnä... Pirteä ja raikas!

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥