14.2.2011

Ystävyydestä...

Mä oon ollut viime aikoina surkea ystävä.
Tää ystävänpäivä onkin vähän sellaista veitsen kääntöä haavassa;) Ystävänpäiväkorttejakaan ei tarvinnut odottaa, sillä kaikki mun ystävät eivät edes tiedä mun uutta osoitetta. Tai ehkäpä ne on kavereita jotka eivät sitä tiedä. Ja lienee sanomattakin selvää, että itsekkään en kortteja kirjoitellut. 
 
No kaikesta huolimatta ystävät on elämän suola ja mulle tärkeitä. Vaikka ei tällä hetkellä riittävän usein nähdä, tiedän silti teidän olevan siellä jossain. Ihanaa ystävänpäivän iltaa♥

Tuolta kuvassa näkyvän valkoisen levyn takaa kuuluu kopinaa. Meillä on lasten huoneet työn alla. Jipijaijee!

20 kommenttia:

 1. Ihanaa Ystävänpäivän iltaa sinulle Mari :)

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle ♥

  VastaaPoista
 3. Mukavaa ystävänpäivän iltaa teille,koko porukalle:)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ystävänpäivää, Mari! Susta on tullut mulle tärkeä kaveri ja ystäväkin, vaikkakin virtuaalinen. Ois tosi kiva joskus istahtaa ihan samaan kaffepöytäänkin, toki. :)

  Ja hei, huono ystävä täälläkin... hitsin ruuhkavuodet, ku ei meinaa ehtiä mitään! :/

  -Päivi-

  VastaaPoista
 5. Tarja, Johanna ja Malla; Kiitos tuhannesti:)

  Päivi; Kiitos♥ kutsun sut joskus tänne meille;) Koko teidän poppoon;) Tai sit tungen teille kyläilemään;)) Mutta ilmoitan kyllä ensin;)

  VastaaPoista
 6. Upea nojatuoli! Ja tuo karvakasa, suloinen. Samat kiireet täälläkin. Hyvää ystävänpäivän jatkoa sinulle!

  Lissu

  VastaaPoista
 7. ihanaa ystävänpäivää siltakulmaan!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa ystävänpäivää blogiystävälleni ♥

  VastaaPoista
 9. Aika vähissä määrin kortitteleva ystävä olen minäkin, mutta kyllä ne ystävät tietää kuitenkin kuinka tärkeitä ovat :)

  Hyvää ystävänpäivän loppuiltaa sinullekin!

  Upea nojatuoli ja lutunen karvaturri siinä...

  VastaaPoista
 10. Hieman samoissa mietteissä täälä.

  Joka tapauksessa ihanaa ystävänpäivää sinulle. ♥
  Suloinen tuoli!

  VastaaPoista
 11. Kyllä ne oikeat ystävät siellä ovat vaikka ei kortteja tulisikaan, ja ei aina aikaa riitä. Vaikka niinhän sitä sanotaan että ystävät ovat elämän suola. <3 Sitten kun niin paljon aikaa ystäville ja nauttia oikein kunnolla ystävyyden iloista!!!

  VastaaPoista
 12. Ystävänpäivätervehdys täältäkin vielä♥

  VastaaPoista
 13. Ihastuttava nojatuoli. Remppaintoa!

  VastaaPoista
 14. samoilla linjoilla mennään täälläkin.. oikeeeta veittenkääntöä tosiaan tämä päivä tämmöselle joka ei kertakaikkiaan jaksa kortteja kirjotella.. MUTTA hyvää ystävänpäivää sinne! <3

  VastaaPoista
 15. Mari, niin kuin blogiini kirjoitin: "Ystävät ovat kuin tähtiä, ovat olemassa vaikket aina näkisikään niitä" :) Oikein leppoisaa ystävänpäivän iltaa! Minulla on ikävä sinne seudulle! Liian pitkä aika kun olen siellä käynyt.. :/

  VastaaPoista
 16. Miten mä kirjoitin just samasta aiheesta blogiini ..ehkä hieman katkeran suloisesti. Ja sain jo lohduttavan vastauksenkin jonka haluan sun kanssa jakaa..

  "Mietin joskus kuinka itse selvisin tuosta ajasta? Selvisin siitä tietäen, ettei ollut muuta vaihtoehtoa. Ystäväsi odottavat sinua ja tietävät, että olet olemassa ja tosi ystävät voivat odottaa. Sinäkin odotat heitä."

  Ihanaa ystävänpäivän iltaa <3

  VastaaPoista
 17. Myöhäiset ystävänpäivätoivotukset myös täältä <3 Tosi ystävät odottavat ja tietävät etteivät unohdu, vaikka taukoa olisi välillä pidempäänkin!

  VastaaPoista
 18. Kiitos ihanista kommenteista. Mukavaa niitä lukea:) Nyt taas tylsästi ollut niin vähän aikaa bloggailla, että yhteinen kiitos seisoo tässä!

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥