7.1.2011

Harrastettiin tänään vähän maakuntamatkailua. Etsittiin kippurajalkaisia vanhoja nojatuoleja, mutta ei löydetty ainuttakaan. Viime viikolla onneksi löytyi yksi, ja kaksi saattaa olla tiedossa... En vaan tiedä ehdinkö hakea niitä ennen kuin joku muu ehtii;) Meinataan olohuoneeseen yhden kolmen hengen sohvan seuraksi kolmea vanhaa nojatuolia. Kaikki saa olla erilaisia. Tai oikeastaan niiden pitääkin olla;)Pari tärähtänyttä kuvaa meidän syöminkihetkestä. Ette usko miten makoisalta maistuu ruoka tavallisista astioista kertisastioiden jälkeen! No vielä makoisampaa on kun saa tunkea ne ruuan jälkeen astianpesukoneeseen.

14 kommenttia:

 1. Tuo tärähdys ei haittaa! Lisää vaan tunnelmaa. Kivvaa viikonloppua sinne suunnalle:)

  VastaaPoista
 2. Varmasti maistuu :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Kiitos ihan ensimmäiseksi kivasta ja inspiroivasta blogistasi:) Meillä on vähän samanlainen projekti;) Olisin kiinnostunut lattiamaalin koodista. JOku sitä aiemmin jo kyselikin. Railakasta viikonloppua!

  Riina

  VastaaPoista
 4. Ai niin, minulta menee hermot kesällä jo mökkeillessä tiskaamiseen, joten voin vähän kuvitella miltä tuntuu normiastioiden käyttö:)

  Riina vielä

  VastaaPoista
 5. Ihanat värit aina sun kuvissa. Tai siis teillä. :) Suloisen leikkisiä pastelleja ja ihania pilkkuja. Tykkään! :)

  Ja varmasti maistuu ruoka paremmalta ihan oikeista astioista. :)

  Kivaa viikonloppua!

  -Päivi-

  VastaaPoista
 6. Lissu; oli jo niin hämärää, että kuvat heilahti. Ja salamaa en käytä ikinä. Haaveilen uudesta kamerasta:)

  Mari; :)

  Riina; voi tosiaan laittaa koodin kunhan vaan törmään siihen maalipönikkään seuraavan kerran;)

  Päivi; meillä on vielä joulun värisiä tyynyjä sun muita;)

  Kiitti teille;)

  VastaaPoista
 7. Vanhojen huonekalujen metsästys on ihan oma lajinsa...jos lähdet etsimää,ei varmasti löydy...mut jos et etsi,etkä enää tarvii,niin kohdalle sattuu.
  Itse etsin huutonetit ja kaikki koluten vanhoja talonpoikais keittiön tuoleja,mut ei löydy.Kolme ainakin vielä tarviisin.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentista blogissani:)

  Teillä on sitten kaunista, paljon kauniita vanhoja huonekaluja.
  Iso valkoinen vaatekaappi on aivan älyttäman hieno, sellaisen jos löytäisin jostain....

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Tärähtänyttä tai ei, niin ihanaa :) Nautihan astioista! Miten sitä osaakin arvostaa erilaisesti elämän pieniä juttuja :D

  VastaaPoista
 10. Kauniin tunnelmallista.Itse teen ne parhaat,kauan haussa olleet löydöt just silloin kun kukkarossa asuu setelitukon sijaan matti.Mutta prosessihan se on kodin laittelu,eikä koskaan valmis.Vaikka oon huomannu että tavaravirta kirppikselle on ehtynyt lähes olemattomiin ja kotiinkin kannan paljon vähemmän,vain jos tavaralle on oikeesti käyttöä,tarvetta,paikka.Mutta astianpesukonetta en kaipaa.Asutaan vuokralla ja kone laukesi kuukausi sitten ja olen tyytyväisenä tiskaillut käsin enkä siitä luopuisi ellei vuokraisäntä väkisin sitten tuo uutta konetta,ilmoitin ettei tarvita..Se on ainut hetki jolloin saan hetken (päivällä) seistä paikallani ja jolloin esikoinen ei natise leikkimään,ruokkimaan,pyyhkimään jne,suorastaan omaa aikaa :) Taidan olla aika pimeä.Mutta myrkkyjäämätkin mietityttää konetiskiaineissa,en sitten tiedä onko Ecover sen turvallisempaa sisuskaluille mutta yuskin ainakaan pahempaa.

  VastaaPoista
 11. No uskon... kyllä porsliinikupista juotu kahvi on vaan niin paljon parempaa.
  Mukavaa viikonloppua Siltakulmaan.

  VastaaPoista
 12. Onnea kippurajalkojen metsästykseen! Mielenkiinnolla odotan olkkarianne!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥