28.12.2010

Heikun keikun!


Kun me käytiin ensimmäistä kertaa katsomassa tätä nykyistä kotia, esitteli välittäjä taloa oikeana Huvikumpuna. ( Mikä oli mun mielestä hieman ärsyttävää, sillä Huvikumpu-sana on kokenut ehkä jonkinlaisen inflaation...) No joka tapauksessa, ovia joka puolella, pieni ovi ja iso ovi vierekkäin kahden saman huoneen välillä. Lattiat olivat  iloisesti vinksallaan ja tapettien värimaailma vähintäänkin pirtsakka. Vaikka ollaankin oikaistu lattioita ja harkittu turhien oviaukkojen poistamista, olisi suorastaan rikos olla käyttämättä värikkäitä tapetteja. Tapetointiurakka saa kuitenkin odottaa niin kauan, että koko talo on asuttava.

Ollaan muuten tosi paljon tykätty tuosta kerman värisestä lattiasta. Kuvissa se näyttää lähes samalta kuin meidän vanhan kodin lattiat, mutta paikan päällä tunnelma on lämpöisempi.

8 kommenttia:

 1. Joko sulla on tapetit valittuna vai vieläkö mietitte? En mä mitään utelias ole, mutta... ;) Mä olen aivan rakastunut tapetteihin.. Harmi vaan, kun ei ole esim. 200 huonetta, joihin vois kaikkiin valita eri tapetin. :D

  Mukavia välipäiviä Siltakulmaan! :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta paikalta! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä! Jokainen itseään kunnioittava sisustaja tavoittelee omaa huvikumpua. Nykyään.

  VastaaPoista
 4. Ihanat Pepit...ja odotan innolla tapettivalintoja.

  VastaaPoista
 5. muistanki jotain kuvia joissa haaveilit vähä värikkäimmistä tapeteista, niitä siis odotan myös minä innolla :)
  lattioissanne on kyllä kaunis sävy.

  VastaaPoista
 6. Kerman sävy on ihan ok lattioihin, mutta meillä ei liian vaaleat toimi. Tuvassa on se kaakao sävynä ja tuntuu että siinäkin jo näkyy kaikki lika samantien! Ja minä kun en ole mikään ahkera lattian pesijä :D
  Tapettikuvia odotellaan täälläkin!

  VastaaPoista
 7. Kerman väri olisi ihana lattialla, ei taitaisi meillä vain menestyä... Tapettivlintoja minäkin odotan :)

  VastaaPoista
 8. Heippatihei!

  Kiittää ja kumartaa kommenteistanne:)

  En ymmärrä miksei mua kiinnosta lainkaan tarpeeksi tulevat tapetit! Muutamaan huoneeseen ollaan jo hankittu, mutta en taida olla niihinkään tyytyväinen:/ Enkä todellakaan jaksa alkaa tilaillaa mistään maailman ääristä;) Varmaan laitetaan Gammalsvenskaa ja Tapettitalon malleja;)

  Ja kerman värinen lattia pysyy samaan tyyliin puhtaana kuin vaalean harmaakin, joten ei tunnu että tarviis sen useammin pestä kuin vanhassa kodissa;) Pesen lattiat kyllä vähintään kerran viikossa. Se on mun mielestä niiiiin mukavaa kun on hyvät vehkeet ja kauniit lattiat joita pestä;)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥