27.11.2010

Täytän toiveen...
Muutamakin blogin lukija on toivonut kuvia vanhasta blogista tänne. Ajattelin saada vähän itsellenikin joulumieltä vanhan kodin joulutunnelmasta. Nyt on kaikki niin kesken ja levällään, että ei oikein joulusuunnitelmatkaan kiinnosta. Selvää on, että siskoni luokse mennään nautiskelemaan valmiista joulusta. Kahdeksi yöksi. Omaankin kotiin täytyy kuitenkin laittaa joulua, tietenkin. Ja onhan tässä vielä monta päivää ja yötä aikaa;)

Vanhan kodin kuvia on kiva katsella, vaikka täällä aiotaan kuitenkin panna paremmaksi, kaikki.

22 kommenttia:

 1. Niin kauniin jouluista.Oma joulumieli antaa vielä odottaa tuloaan,kalenterin taskut jos korjaisi niin ehkäpä se siitä lähtisi.

  VastaaPoista
 2. Hih, mä jo pelästyin, että oletteko jo muuttaneet sisälle! :-D

  VastaaPoista
 3. Oi, kiitos näistä kuvista. Minusta oli teidän entinen koti niin kaunis ja tunnelmaa täynnä, minun makuuni oleva koti!! Harmittaa ihan kun muutitte siitä pois...ja nyt ei enää näe kuvia sieltä:(

  VastaaPoista
 4. Teillä oli kyllä mukava tämä vanha koti, nyt vaan jännityksellä oottelen miltä uusi kotinne näyttää :) Kiva että pääsette nauttimaan joulusta siskosi luokse.

  VastaaPoista
 5. Kaunista oli vanhassa kodissanne! :) Uudesta taitaa tulla vielä kauniimpi. :D

  VastaaPoista
 6. Oijoi ku ihana nähä näitä kuvia.<3
  Et varmaan ihan heti usko, mutta itse asustellessani vielä kerrostalossa...ilman mitään vaaleaa ja vanhaa sisustusta!! törmäsin Wanhatar-blogiin ja jäin koukkuun. En edes osannut etsiä muita blogeja, enkä tajunnut blogimaailmastakaan mitään.Olin vieraillu ainoastaan erään veeran CountryHeart blogissa ja hän juuri availi omaa sisustusputiikkiaan Tornioon...
  Päivät kuluivat odotellessa teidän kahden päivityksiä :D .. aloin haaveilemaan salaa omasta vanhasta talosta... ja parin vuoden kuluttua minulla nyt on tämmöinen. Ei iso,eikä niin vanha kuin teillä mutta pala omaa unelmaani johon sain sysäyksen juuri näistä sinun ihanista kuvista kotoasi.

  Pikku vuodatus, mutta tulipahan sanottua :D
  AIVAN into pinkeenä oottelen nyt Siltakulman valamistumista!! kuten monet muutkin lukijasi.

  Kaikkea hyvää sinulle ja tulevalle unelmallesi <3

  VastaaPoista
 7. Voi kun on just miun makkuun :)
  Ihanan joulustakin vielä! Nuo possut kuusen alla olis ihanat jos ei olis koiria... eikä lapsia... huoh! :D

  VastaaPoista
 8. Vanha kotinnekin oli jo niin kaunis :) Hyvää 1. adventtia!

  VastaaPoista
 9. Kauniita kuvia ja ihana jouluinen tunnelma :)

  VastaaPoista
 10. Kaunis se on tuo teidän vanhakin koti...ja varmaan uusi vielä kauniimpi..

  Tunnelmallista adventtia:)

  VastaaPoista
 11. aivan ihana tunnelma. Mietin miksi muutitte pois kun teitte niin kovasti töitä remontin eteen ja taas jaksatte uudestaan. Onko uusi isompi vai halusitteko vaan haastetta elämään
  mukavaa joulun odotusta
  Anna

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia ! Todella kaunista, ja niin jouluista ; )

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille kommenteista:) Töissä yritän ahertaa...

  Anna; meidän vanha talo ei ollut missään tapauksessa meidän unelma talo. Rakennettu 40-luvulla ( vasta ) ja liikaa olis ollu remppaa edessä, että olis ollu mieleinen. Ja asutusaluekkaan ei ollut ihan mieleen. Nyt uusi koti on vanhassa kaupungissa, järven rannalla. Ja joo, puolet isompi kuín vanha koti. Saadaan kaikki pesutilat sun muut aivan eri tavalla järkkäiltyä. Ilmeisesti ollut hyvä päätös, sillä yhtään ei ole ikävä vanhaan kotiin;) Ja asuttiinhan me siellä 10 vuotta. En missään tapauksessa ikinä ajatellut, että se olis ollut se meidän lopullinen projekti.

  VastaaPoista
 14. Mut oli teillä vaan sielläkin kaunista!

  Ihanaa joulun odotusta! Eipä kuulosta ollenkaan huonolta nuo siskon lihapadat.. :)

  VastaaPoista
 15. Voi kun kiva nähdä tuota kotia, mulla on sitten niin ikävä sitä.. :)
  Sieltähän tämä minunkin blogien seurailu alkoi.
  Onko sun ihanat pelargonit vielä tallessa/hengissä? :)

  T: Pepita

  VastaaPoista
 16. No, kylläpä oli hölmöä muuttaa tuollaiseen, kun ihan oli mainio tuo entinen! ei mitenkään pahalla, mutta pitäisi joskus olla tyytyväinen siihen mitä on, voi voi!

  VastaaPoista
 17. En viitsis toisaalta sanoa viimeiselle anonyymille mitään, mutta tekee kuitenkin mieli. Ai että sitten kun on yksi talo valmis, niin siinä pitää sitten asua loppuelämä? Hyvästi vaan unelmat ja haaveet. Onneks ei tarvitse ajatella noin typerästi.

  VastaaPoista
 18. Pepita; on ne tallessa, mutta voi olla etteivät selviä talvesta;) No ostan sit keväällä uudet...

  VastaaPoista
 19. Älä Mari välitä noista anonyymien kommenteista. Moneskohan koti se on meilläkin menossa ja minäkin vasta uuteen kotiimme muuttaneena vielä haaveilen, että joskus tulevaisuudessa muuttaisimme vanhoille kotikonnuille sinne sinullekin tuttuihin maisemiin. Se ei ehkä ole miehen työn puolesta mahdollista, vaan saahan sitä aina haaveilla. Unelmia saa ja pitääkin olla. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥