21.10.2010Viime sunnuntaina käytiin Metsänkylän navetassa. Ihan kiva reissu, vaikkakin vähän fiilistä pilasi se, että oli pakko löytää muutama väliovi meidän alimpaan kerrokseen. Ovet löytyi, ja kahteen oveen vielä kivat kyltitkin. Karmit tehdään itse. Oli muuten eka kerta, kun esikoinen ei halunnut lähteä mukaan reissuun. Jäi mieluummin kaverin luo, nyyh.
***
Oon pitkästä aikaa töissä ja aikaa ei kyllä jää muulle kuin arjesta selviämiseen. Mahtaa meillä olla oikea survivor-olo sitten joskus kun karistetaan tämän mökin pölyt kannoiltamme.

14 kommenttia:

 1. Kävin kesällä Metsänkylässä ostoksilla, mutta kyltit olivat kyllä aika kalliita. Voisikohan noita tehdä itse? Mikähän käsittely niissä on?

  Kiitos blogistasi. Harvoin kommentoin vaikka päivittäin täällä käynkin. Aurinkoa päiviinne!

  VastaaPoista
 2. Siltakulmassa taas kylässä. Kauniita nuo vanhat kyltit ja ne vanhat peiliovet (ne varmaan teille tulossa?) on niin kauniita.
  Niin ne lapset kasvaa, ennekuin huomaatkaan ne onkin jo isoja... no, onneksi meillä on nämä pienemmät kaksi neitiä, muuten olo olis jo aika yksinäinen.

  VastaaPoista
 3. En kestä, ihan mahtavat kyltit!!! Noita on pakko rakastaa. <3

  -Päivi-

  VastaaPoista
 4. Meillä on tuollainen kyltti, jossa lukee "Verstas". Samasta paikasta ostettu.

  Kai te kävitte kahvilassa pannarilla?? Voisin melkein niiden pannareiden takia ajaa navetalle, ah ah ah!

  VastaaPoista
 5. Arvasin heti missä olette käynneet :) ..nuo kyltit on kyllä ihania, itsekin pläränyt läpi. Töihin ajattelin konttoria tms. Oli vaan liian pieniä omaan tarpeeseen..

  Nuo ovi asiat ovat aina niin haastavia tai itselleni..pitäisi myös käydä etsimässä ovi tulevaan makuuhuoneeseemme tai samalainen mitä vanhat yläkerrassamme :)

  p.s. mua taas on harmittanut ettei alpakat ole olleet ulkona silloin kun neitimme on mukana, viimeksi otin hänelle sitten kuvaa. Niin ihania otuksia <3

  Mukavia remontti hetkiä !!!

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Metänkylän navetta on kuulema ihana paikka, jospas vaikka ens kesänä? Tosi kivat kyltit!

  VastaaPoista
 8. Oi tuommonen KYLPYLÄ -kyltti olis kyllä aivan ihana meidän "ei-todellakaan-kylpylään" :D

  Sulla muuten on kans näköjään tossa ruudun alalaidassa tollanen laskuri, joka heittää blogissa vierailevat aina "How to make money" ponnahdusikkunaan :(
  En tiedä oletko huomannut, mutta itse siitä ainakin luovuin, kun se on aika inhottavaa...
  Vinkkinä vain :)

  VastaaPoista
 9. Metsäkylän navetta on ihana paikka ja osaavat kyllä auttaa. Kaikii on niin ihanasti järjestyksessäkin siellä.

  Voi kauheeta! Vaihtoi äidin kaveriin! Huh :) Ei vaan, ajattele miten olet ison tytön jo kasvattanut. Ottaa jo ilmaa omien siipien alle. Toisaalta varmasti haikeeta.

  Nyt vaan tsemppiä sinne. Teitä odottaa niin hyvä palkka kaiken raatamisen jälkeen!

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä rempan jatkamisessa! Ihania kylteejä löysitte :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. heippa! meinasin juuri alkaa kirjoittamaan myös tuosta "how to make money" ponnahduksesta mikä tulee täällä blogivierailun jälkeen..
  kiitos kivasta blogista
  -ANONYYMI vakkari lukija :)

  VastaaPoista
 12. Ihanat kyltit. Kesällä kävin Navetassa eka kertaa, ihana paikka. Kallista joo. Ostin matkamuistoksi juuri tuollaisen kyltin. Meidän keittiössä ruokailutilaan vievän oven yläpuolella lukee nyt Ruokala. En tiedä jääkö se siihen, kun tulee ihan laitoskokin olo vääntäessä naperoille ja miehelle sapuskaa. ;)

  VastaaPoista
 13. Mukavaa, että löysitte sopivat ovet. Taas on yksi asia vähemmän hommattavaa. Voin vaan kuvitella, miten kiireistä ja työntäyteistä arkea nyt elätte. Kun tuntuu että itselläkin on ihan liikaa kaikkea, vaikka meillä ei ole rempan kanssa enää edes mitään kiirettä kun asutaan jo talossa. Tseppiä siis sinne ja hengessä oon mukana. Ihana siitä tulee!!!!

  VastaaPoista
 14. Olispa joskus kiva käydä Metsänkylän navetassa.Rakennusapteekissa tulee aina joskus käytyä kun sinne ei ole niin pitkä matka.Ehkä tulee sitten joskus enemmän ajankohtaiseksi kun löydetään se vanha talo.Jaksamisia töissä käymiseen:)Ps.Ihana toi Hildan takki.

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥