4.9.2010

EkologistaTässä meneillään olevassa projektissa pyrimme olemaan mahdollisimman ekologisia. Haaveilemme muun muassa laittavamme maalämmön, jos vain saamme luvan upottaa metreittän letkua järven pohjaan. Voi kun asia selviäisikin pian, kun tuntuu, että tämä elämä on tällä hetkellä yhtä odottelua.

Ensi viikolla valetaan alakerran lattioita, ja sen jälkeen taas odotellaan moooonta viikkoa. No onneksi kuivumisen ajan voidaan tehdä muuta. Ja mullahan on siis kaikki laatat sun muut edelleen valitsematta. Ja ne tapetitkin. Eli kiirettä pitää. Opinnotkin pitäisi saada loppuun tämän vuoden loppuun mennessä. Ah mikä ihana stressi! Stressiä lievittääkseni virkkailin Hildan Maileg-pupulle uuden mekon. Aika ekologista tämäkin, sillä nyt pupulainen on kuin uusi.

17 kommenttia:

 1. Toivottavasti saatte luvan! Meillä lämmittää sähkö. Sitä ei oikein kannata tässä kohtaa vaihtaa kun on toimiva systeemi. Mutta esim. öljy olisi taatusti vaihdettu johonkin muuhun.
  Jaksamista rempan keskelle! Vaatii pitkää pinnaa :)

  VastaaPoista
 2. Voi tiedän niin odottelun...meille piti tulla oikeen rykäisy rakentamiseen ja apua olisi ollut monta miestä mutta kattotuolit tuleekin vasta kahden viikon päästä!Joten jälleen joudun laskeutumaan maantasalle.Tämä kasvattaa luonnetta yritän uskoa niin!

  Mutta kun nurkat on ahtaat ja jotenkin mitä enemmän meillä on tekemistä meneillään sitä paremmin jaksan,hassua kyllä!!!

  Ihanaista viikonloppua sulle!
  Anu

  VastaaPoista
 3. Odottelua ja kiirettä yhtaikaa! Sitähän se lienee rakentajan ja remontoijan arki. Tsemppiä!

  Kiva idea tuo pupun mekko. Meidän pyjamapupupoika voisi muuttua piakkoin tytöksi! Vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä odotteluun, kuin myös opintoihin :)

  Ihana idea uudistaa pupua, pitää ittekki testata johonain vaihees kun alakaa nykyynen mekko tylsistyttämähän ;-)

  VastaaPoista
 5. Maalämpö onkin hyvä vaihtis, toivottavasti saatte luvan sille! Tsemppiä myös opiskelujen loppusuoralle. Nopsasti sä oot niitä saanut tehtyäkin. Mut onneksi sulla on tuo oiva stressin poistamiskeino. Samalla saat kaunista aikaan!

  VastaaPoista
 6. Ihanan raikkaan mekon pupu sai, ihan kuin Marianne-karkki.. :-)

  Peukutetaan teidän maalämpö-luvan puolesta, meillä on suora sähkölämmitys ja pari takkaa, melko kallista..

  VastaaPoista
 7. Onpas hieno mekko, ja kivat kuvat!

  Odottelen aina uusia postauksiasi ja luen niitä innolla, vaikka harvemmin kommentoin. Koska blogisi on erittäin mukavaa luettavaa, haluan antaa sinulle tunnustuksen, jonka löydät blogistani.

  Hyvää viikonloppua sinne touhujen keskelle!

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti maalämpö onnistuu! Mun mielestä koskaan ei voi olla liian ekologinen, tosin itelläki ois siinä asiassa paaaaljon tekemistä vaikka paljon onki jo tehty.
  Virkkaus on terapeuttista. Onneksi joka stressihippuki on teillä varmasti vaivan arvosta!

  VastaaPoista
 9. Jaksamista odotteluun. Huh, mulla tulis kyllä melkoinen stressi, jos olisin samassa tilanteessa :) Jaksamista kaiken keskelle, ei siitä voi tulla kuin hyvä:)

  VastaaPoista
 10. Heip! Piti vain tulla kommentoimaan, että kaikkia tämän blogin kuvia katsellessa tulee aina jotenkin iloinen ja positiivinen olo. :) Ihania räpsäisyjä!

  VastaaPoista
 11. Egologiset vaihtoehdot tuollaisessa vanhassa rakennuksessa ovat hyvinkin varteenotettavia vaihtoehtoja.Toivottavasti onnistutte brojektissanne toteuttamaan niitä mahd.paljon.
  Odotteluhan se on pitkää,mut sitten pääsette työnvauhtiin oikein kunnolla.
  Ihana kuva tytöstäsi ja pupusta...varmaan mieleiset vaatteet pupulla:)

  Onnistuneita suunnitelmia sunnuntaille:)

  VastaaPoista
 12. Blogissani on Sinulle jotakin! :)

  VastaaPoista
 13. Voi kunpa ne letkut sais sinne upottaa. (Haaveilen itsekin maalämmöstä, nyt puoliksi poltetaan puilla ja puoliksi öljyllä.) Ystävällä talo Turussa meren rannalla, ja heilläkin maalämpö just tollain. En muista, että heillä ois tullut mitään ongelmia sen kanssa.

  Sulonen mekko! Luulin, etten lämpene noille pupusille, mutta kyllä nyt sit vaan kuitenkin ;)

  VastaaPoista
 14. Onkohan sellaisen luvan saanti vaikeaa/aikaavievää? Joka tapauksessa onnea luvansaantiin!

  VastaaPoista
 15. Toivottavasti saatte luvan! Meille porattiin kaivo alkukesästä ja nyt mies vetää putkia pattereille. Parin viikon päästä (hyvällä säkällä) maalämpöpumppu on toiminnassa :)

  VastaaPoista
 16. Maalämpö puhisee meilläkin, heti remontin alkajaisiksi heivattiin vanha öljykattila. Toivottavasti lupalappu heltiää!

  VastaaPoista
 17. Heips! Kiitän ja kumarran taas kerran näin yhteisesti, tylsä mä!

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥