10.8.2010

Tyynyjä
Ihan parilla kirppiksellä ollaan pyörähdetty kesän aikana. Tällä hetkellä ei tee mieli hankkia juuri mitään uutta, mutta näitä kuvien tyynyjä en voinut vastustaa! Niilo varasi jo itselleen Pablo-tyynyn. Nipan mielestä oli hassua kun tyynyssä lukee meidän koiran nimi;) Nämä olivat muuten tosi edullisia hankintoja, parin euron kieppeillä kaikki.

Vähän kauhistuttaa tämä meneillään oleva mökkeilykausi. Jatkoa seuraa vielä monta kuukautta ja mukavuudet ovat aika vähissä. Pihasauna, kompostikäymälä ja viemäreistä ei tietoa. Siis mökissä. Taloonhan ne saadaan kyllä varmasti aika pian. Toivon, että kesä jatkuu ainakin jouluun asti. Näin kesäaikaan tämä mökkeily on lähes tulkoon siedettävää.

15 kommenttia:

 1. Ihania kirppislöytöjä :) Varmasti välillä käy raskaaksi tuo mökkeilyaika, mutta asenteella ja tulevan odotuksella selviää- ei ehkä lohduta täs vaihees juuri yhtään mutta tarkoitus on hyvä ;-))

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä syksyyn, ei varmasti tule olemaan helppoa ilman mukavuuksia, mutta fiksut pärjää aina! :-)

  VastaaPoista
 3. Juuri niin, oikealla asenteella mökkielämässä pärjää. tietenkin täytyy myös olla luonnetta mökkielämään, eihän kaikista siihen ole. Te kyllä pärjäätte, olette sen verran topakoita ihmisiä:)

  VastaaPoista
 4. Kivat tyynyt olet löytänyt. Voi, kyllä toi mökkeily varmasti hermoja kysyy, mutta ajattelet vaan mikä ihana tunne on sitten päästä uuteen kotiin, missä on kaikki mukavuudet :)

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihanaan tupaan tupsahdin. Tuntuu niin kotoisalta seurata talonkunnostusta ja evakkoreissuja. Ihastuttavaa tunnelmaa ja suloisia kuvia

  VastaaPoista
 6. Ihania tyynyjä olet löytänyt :) Tsemppiä syksyyn ja arkeen, kyllä se siitä ♥

  VastaaPoista
 7. Meidänkin koiran nimi oli Pablo, nyt jo edesmennyt ihanuus = ) Tsemppiä mökkielämiseen! Koeta jotenkin ajatella esim. isovanhempia, jotka suurella lapsikatraalla elelivät vastaavissa oloissa, josko auttais = )

  VastaaPoista
 8. Pitkää pinnaa mökkielämään ja toivotaan, että ei tule kovia pakkasia ainakaan ennen kuin Siltakulmassa on lämmitys ja ainakin 1 valmis huone! :)

  VastaaPoista
 9. Iltaa naiset ja kiitos tsempityksistä;) Kyllähän tässä tosiaan nyt on ihan mukavaa asustaa...

  Lettu; me varmaankin asutaan tässä mökissä mielummin kuin muutetaan yhteen vaivaiseen huoneeseen;) Tai katotaan nyt!

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä kovasti mökkielämään! Asennetta tarvitaan, kun vuodenaika vaihtuu, mutta kyllä te pärjäätte.

  Pidä mielessä se johtoajatus ja päämäärä, joka teitä odottaa. Ehkä se auttaa ja lohduttaa. Piirrä kuva tai leikkaa sopiva kuva lehdestä, jonka laitat sitten vaikka jääkaapin oveen. Ja katsot sitten sitä kuvaa ja imet siitä energiaa, kun on vaikeinta.

  Uurastus ja odotus palkitaan vielä.

  VastaaPoista
 11. Yhdyn toiveeseen että kesä jatkuu jouluun, hypätään ilolla yli loskat ja sateet mutta sitten kun joulu kolkuttaa ovella, sitten kyllä toivon pakkasia ja lumivaippaa ympärilleni :)
  Voimia!

  VastaaPoista
 12. Kynttilöitä ja tunnelmaa, siitä voimia syksyyn. Onneksi teillä on niin ihana uusi koti sielä tuloillaan, että sen vuoksi kannatta vähän kärvistelläkin ;) Täällä elellään aika uutukaisessa kodissa kaikkine mukavuuksineen, mutta kovasti kaivataan jotain ihan muuta. Tsemppiä sinne remontin keskelle!

  VastaaPoista
 13. Tuon pablon minäkin valitsisin Niilon tyyliin :D
  Mökkeily on kivaa, mutta voin vain kuvitella sen jatkuvan syksystä talveen..herkkua.. not.
  Uskon että sinnittelette, kun tietää mitä myöhemmin odottaa naapuritalossa. Ihana valmis koti.(alakerta valmiina ainakin) :)

  Näin kuvista käsin katseltuna, tuolla mökissä on jotain niiin rentoa tunnelmaa. <3

  VastaaPoista
 14. Ihanat tyynyt oot löytänyt! Mäkin niitä hamstraan millon mistäkin, eikä kaikki ollenkaan ees aina "sovi tyyliin", mutta minkäs teet :) Onpahan varaa vaihdella..

  Tsempit mökkeilyyn täältäkin! Hyvii vinkkei ootkin jo saanut. Käytätte vaan ahkerasti sitten mummien, pappojen ja tuttujen mukavuuksia hyväksi ;) Meidänkin tekis mieli joskus (hamassa tulevaisuudessa) viettää koko vuosi mökillä. Varmaan karaisis aika kivasti, eikä hetkeen tulis valitettua pikku asioista :)

  VastaaPoista

Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen. Kiitos ♥